Today's Wedding Prep...

Måste ju erkänna att en av de bästa sakerna med att vara förlovad & planera ett bröllop är att jag kan gotta ner mig totalt i allt möjligt pysselrelaterat. Det är liksom helt ok att sätta på sig skygglapparna & bara fokusera på fint pynt, inbjudningar & blommor! Idag beslutade jag mig för att det är dags att börja lära mig lite mer om blombuketter - hur sätter man ihop en så att det ser någorlunda ut & håller ihop? Tvingade först med Paul på inköp av blomstertejp & sen kittade jag upp mig på tre $5 buketter från Loblaws. Rött, vitt &... oki, kanske inte alldeles blått - men så nära jag kunde komma.
Började med att rycka bort alla blad samt lägre sittande blommor, sen försökte jag mig på att liksom bygga upp blommorna i en spiral. Det såg helt förfärligt ut. Tänkte om lite, hämtade en bytta med halvt bortglömd brudslöja från hallen & började om från början. Det blev väl kanske inte världens finaste bukett - men jag har 6 månader på mig. Gott om tid för att få ihop något bröllopsvärdigt!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ser fram emot bilder från inlärning =)

Svar: Det kommer mer, var så säker! Brukar ofta köpa en bukett eller två till fredagsmyset, så då kan jag ju lika gärna ta & binda ihop dem varje gång - för att sakta men säkert bygga upp någotsånär självförtroende i frågan. :)
Ida

2013-02-04 @ 09:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0