Vi ersätter alla!

Paul & jag har pratat igenom det hela & vi känner att det är bäst att vi också skaffar ersättare till bröllopet - ni vet, så att vi får riktigt proffsiga kort! Har man bara skådespelare & kändisar så VET de ju hur de ska bete sig framför kameran! Kan inte lämna hela bröllopet till kameraovana amatörer...
 
Så! I nuläget har Paul röstat igenom att jag ska ersättas av Elisha Cuthbert vilket jag är helt ok med så länge Ioan Gruffudd tar hans plats.
 
Sen bråkade vi lite om hans familj, men kom tillslut fram till att Judi Dench får spela hans mamma, Robin Williams hans pappa & Minnie Driver som Annabelle. När det kommer till min familj så var pappa jättesvår, men vi beslutade oss tillslut för William Hurt medan Helen Mirren var klockren som mamma! Lillebror & Anna var också svåra, men vi beslutade oss slutligen för Ryan Gosling & Lindsey Vonn. Lynn Cohen får gestalta rollen som farmor. Sist men inte minst - mina underbara brudtärnor! Cameron Diaz som Sussie & Amanda Seyfried som Jo!
 
Det här kan ju inte bli annat än bra! Nu måste vi bara rodda ihop pengarna för att betala deras gage... men annars så är ju bröllopet så gott som i hamn! Jäklar vad bra kort jag kommer att ha för att visa barnbarnen! Att jag egentligen var hemma i Toronto & dammsög katthår behöver ju inte de veta!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ja, om jag ska bli ersatt kan jag inte tänka mig att det skulle vara för någon annan än Amanda Seyfried. Men så bra! Då är ju det kirrat =)

Svar: Nej men det var lite så vi tänkte också. Dessutom så ersätter vi ju både Paul & mig också, så det är ju inte lika förolämpande som om vi ersatt alla utom oss två. :)
Ida

2013-02-17 @ 13:02:46
Postat av: Jo

Precis =)

Svar: Jag ber Amanda att skicka tillbaka klänningen till dig när hon har använt den!
Ida

2013-02-17 @ 14:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0