What should we do?

Här i Nord Amerika är det väldigt populärt att släppa ut en massa saker när man gifter sig. Vill man tex knata ut ur kyrkan & mötas av ett moln av fjärilar, ja då är det bara att casha upp för det. Duvor är en annan poppis - som jag har lite svårt att förstå... men det kan vara för att jag fortfarande känner mig lite traumatiserad av den duva som sket på min hamburgare i London när jag var 3 (men inse lyxen med hamburgare på den tiden - vi bodde ju i Vilhelmina där snabbmat inte existerade förrän typ 1998 eller så). Anyway, jag har funderat på vad vi skulle kunna hitta på förutom confetti & bestämde mig för att söka efter lite alternativ på nätet.
Måste ju säga att Kraken är ett väldigt orginellt förslag som tyvärr är omöjligt eftersom vi gifter oss i inlandet. Suck... Antar att vi får nöja oss med lite mygg & knott.

Kommentarer
Postat av: Jo

Hmm, Kraken hade ju varit väldigt coolt. Jag säger nu pax för att INTE behöva samla in mygg och knott för att släppa lösa =)

Svar: Men eller hur, vi deppade båda lite över att det inte direkt känns som om vi kommer att få till den biten under bröllopet. För om det gått vägen, jäklar vilka rubriker det skapat!
Ida

2013-02-22 @ 11:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0