A lovely gift...

Paul kom innanför dörren igår & ropade "Present!" & jag förvandlades till en av fiskmåsarna i "Finding Nemo", typ "min, min, min, min, PRESENT, min, min, min". Fick en liten påse från Chapters & packade upp en bok om basfranska & en med franska verb.
Det är lite roligt att jag blev så himla glad för dessa två böcker, med tanke på att högstadiets & gymnasiets spanskalektioner närmast kändes som ett dödsstraff. Tänk vad tio år kan göra för motivationen. Tio år & att inte behöva traggla alla glosor med den klasskamrat som man fann allra mest tjockskallig under hela låg, mellan & högstadieperioden. 

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Visst är det konstigt att det man var så avig mot när man var yngre, plötsligt blir superkul och intressant? Som vissa studier eller till och med sömn! Och en slapparkväll en lördag istället för party :)

Svar: Ha - SÅ sant! Kliva upp före lunch på en lördag var liksom inte att tänka på när jag var tonåring, nu nu är jag helt tant & känner att jag "sover bort dagen" om den inte drar igång i vettig tid. :)
Ida

2013-01-12 @ 22:57:31
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Johanna Ekenbro

Va roligt att läsa hur du beskriver spanskalektionerna :)
På något sätt känner jag igen det.

Svar: Hej! Ja gud vad jag LED! Det blev ju lite bättre i gymnasiet, för då kunde jag ju i alla fall sitta & fnissa med dig. Men själva konceptet spanskalektion på schemat var ju BARA ångestrelaterat! :)
Ida

2013-01-13 @ 21:00:38
URL: http://ekenbro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0