Inte så passande brudtärnegåva...

Jag vet inte hur det fungerar i sverige, men här i nordamerika ska man gärna utrusta sina brudtärnor med små "goodie bags" inför bröllopet. Är själv en stor ivrare när det gäller konceptet presenter, men alltså... vissa av de saker som man föreslås köpa åt sina tärnor är ju lite småunderliga. So far är min absoluta favorit på konstighetsskalan "The Tattoo Cover Up Kit". Nu är jag ju inte tatuerad själv, men hade jag varit det & hade jag varit ombedd att medverka som brudtärna & fått en sån här "present" - då tror jag faktiskt att jag sagt tack men nej tack. Det är ju samma sak som att be sina brudtärnor banta eller färga håret för att anpassa sig efter ens egna skönhetsideal. Vilket känns enormt ytligt. Fine om man SJÄLV vill se så bra ut som möjligt, men man ber väl ändå någon att vara brudtärna för att man tycker om den människans personlighet - inte för att de ska se passande ut på kort. Självklart så kan man ju be sina brudtärnor att försöka hålla sig till vissa utseendemässiga riktlinjer, men att pracka på dem något för att få dem att se "bättre ut" känns ju så där lagom ocharmigt.

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag är väldigt glad att inte få ett sådant kit. Om jag skulle täcka alla mina födelsemärken skulle jag ju inte ha något annat på mig än cover-up. TACK för att du inte är en galning, fast om du hade varit det hade vi ju inte varit vänner från början... =)

Kram!

Svar: Haha! Du & jag då Jo - tre timmar i sminket med att täcka födelsemärken! :) & jag försöker att hålla mig förståndig i hela bröllopsfrågan, även om jag måste erkänna att det är lätt att svepas med på vågen "Men ÅH det måste vi ju ha på bröllopet!!!" fastän det bara är oviktiga materiella prylar.
Ida

2013-01-11 @ 13:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0