Jag känner att det är tur...

att vi kommer att ha ett väldigt litet bröllop, för vilket jobb att rodda ihop ett bröllop för 200 gäster. För att inte tala om de där bröllopen på typ 600... Jag hade dött stressdöden. Vårt lilla cirkus 40 personersbröllop känns mycket mer genomförbart, åtminstonde om man som jag gärna vill göra mycket själv. Gillar ju att vara pysslig & kreativ, men i rimliga mängder. Som exempel - helt ok att sitta & tillverka konfetti till 40 pers. Nemas problemas!
Har väl i nuläget fipplat ihop nog med konfetti för en två, tre, personer & det känns som om jag kommer att vara lagom less på den här arbetsuppgiften innan jag väl är klar. Så att stansa ut tillräckligt mycket för 400... neej, då hade jag checkat ut som vårt bröllops självpåtagna Martha Stewart.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Heja Ida!

Jag tror att Kerstin kommer få mörka ögon som Iris! Vi (jag) tänker att det kanske är lämpligt att skaffa en tredje katt när de två (snart) vi har börjar bli till åren. Samtidigt så är det ju vääääldigt lockande att skaffa en tredje tidigare än så... De är ju så härliga de små ludden!

Svar: Paul & jag tänker precis lika dant, att vi har Mammut & Digby i ett par år nu & så när de börjar bli lite sega - mest bara sover & inte springer runt så mycket - då adderar vi en liten galen ulltott för att få liv i dem! Sen hade ju en kattunge varit VÄRSTA BÄSTA julklappen ever om vi någon gång fått barn! :)
Ida

2013-01-14 @ 19:36:00
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Haha, ett par år! Vi tänkte typ 10 ;)

Svar: Jo... men det känns som så oändligt mycket tid utan kattunge, så jag säger "ett par år" istället. Så låter det inte lika jobbigt! Men mer realistiskt, kanske 6-7 år för oss. Mammut blir ju 4 i augusti & Digby 1 i juni.
Ida

2013-01-14 @ 22:55:20
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Jo

Om du skulle ha haft ett bröllop för 200-600 gäster skulle du nog haft råd med en bröllopsfixare som skulle ha fixat allt =)

Svar: Förvisso, men då hade jag ju inte fått göra saker själv & det är ju den biten som känns viktig för mig! Jag vill vara den som bestämmer, den som kommer med kreativa idéer... inte bara sitta & humma ja eller nej över ett gäng färg & tygprover. :)
Ida

2013-01-15 @ 11:29:38
Postat av: Jo

En sådan tur då att det blir som du vill =) Allt från konfetti till tårta =P

Svar: Fast vi kan låtsas att det blir som "vi" vill, alltså - som både Paul & jag vill. ;)
Ida

2013-01-15 @ 19:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0