Klänningsångesten är tillbaka!

Jag har varit rätt duktig på att tänka hakuna matata när det kommer till klänningen (förrutom i början då jag var "a woman on a mission")... men de senaste dagarna har jag börjat känna att jag vill ha den här biten spikad snarast möjligast. Jag vill liksom inte känna att klänningen är ett vitt blad, jag vill ha något som hänger i garderoben! Så, ni får ha lite tålamod med mig - det kommer att bli lite klänningsfrossa framöver & jag vill jättegärna veta vad ni tycker. Ikväll har jag spanat in ett nytt märke som är jätteannorlunda mot vad jag tänkt mig, men som ändå tilltalar mig. Eller? Är jag helt ute & cyklar med:
 
SKU# 80522
SKU# 56856
SKU# 81131

Kommentarer
Postat av: ingrid

Dur får ursäkta alla kommentarer till klänningar men jag tycker just klänningar är väldigt roligt! Dress 1 är mycket vacker. De andra två inte lika roliga!

Svar: Ursäkt godtagen! :) Jag VILL ha kommentarer så jag blir jätteglad när du skriver & om du gillar klänningar så mycket får du gärna tipsa om egna favoriter. Jag är som sagt öppen för det mesta - utom klänningar utan axelband & allt för mycket puff!
Ida

2013-01-25 @ 08:32:12
Postat av: Målvaktsmamman

Åååå, nummer 3 är underbar och lite enkel:)

Svar: Finns så mycket fint eller hur?! Jättesvårt att bara välja EN!
Ida

2013-01-25 @ 10:28:56
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Trillingnöten

Jag tyckte nog de andra klänningarna med namn var lite finare :) Även om nummer tre på denna är riktigt snygg också!! Vad svårt det ska vara!!

Svar: Jo, jag håller med - de med namn är finare. Men det är liksom alltid något som gör att jag bara "nja... men kanske inte den ändå". Får dock bestämma mig snart, vill inte vara i en situation då jag sistaminutenbestämmer mig typ veckan innan bröllopet!
Ida

2013-01-26 @ 01:47:57
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Min favorit av dessa var nr 1 men tycker inte riktigt att de är "Ida klänningar" som de andra du visat har varit.

Svar: Nej precis, de är fina - men inte jag. Kul att du också använder det uttrycket, "Ida klänningar", Paul säger det också då & då! :)
Ida

2013-01-26 @ 22:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0