Litet nyårsfirande...

Måste bara lägga upp lite bilder från vårt stillsamma nyårsfirande med Josefin - tre sjuklingar som ändå hade väldigt trevligt! Himla smidigt när ens vänner passar på att vara hängiga samtidigt som en själv, så att man kan vara sjuka tillsammans utan att behöva oroa sig för att man är en vandrande smittohärd! Vi började firandet med att Jo & jag lagade brässerad älg som vi fått av Josefins pappa. Smidigt med pappor som jagar!
Till det gjorde vi hasselbackspotatis vilket Paul var överlycklig över - han hade nämligen aldrig ätit det innan utan bara sett det beskrivet i min kokbok (använde faktiskt just det receptet!). Exakt hur exalterad Paul var över potatisen? Antal gruppbilder på mig & min brudtärna = 1. Antal bilder på skivad potatis i gryta = 5...
Sen tippade vi upp lite bubbel & Jo visade hur man håller flaskan på riktigt, utbildad bartender som hon är.
& så åt vi supergod getost med honung & valnötter i väntan på älgen.
Tiden fram till tolvslaget spenderade vi sedan med rödvin, kartbok, lite bröllopsprat &, måste erkännas, gapskratt framför våra respektive favoritfilmer på youtube. Sen traskade vi ner till Strandvägen (sorry Åsa, spanade efter dig men det var så mycket folk att det hade varit ett smärre mirakel om vi sets - men gott nytt!) & skålade in 12-slaget. Galet mycket raketer, krutdoft & glada människor - fast ingen lika glad som Jo när vi hittade en båt med hennes namn på! :)
Det var alltså inget galet PARTY nyår i paljettig klänning, men det gjorde inte ett enda dugg! Det var skönt att bara få hänga utan några krav på att se piffig ut - bara vara tillsammans, ta det lugnt, äta väldigt god mat & dricka lite fint vin (förresten, ÄLSKAR systembolagets märkning av viner med beskrivning, cirkeldiagram & litet älghuvud som visar att vinet är bra med vilt - LCBO här ger en noll & nada att gå på)!

Kommentarer
Postat av: Jo

Tack för en underbar nyårsafton till er båda! Tycker om den här lilla traditionen som vi har, hoppas att den fortsätter =)

PUSS!

Svar: Väldigt bra tradition tycker jag med, för det måste väl räknas lite som tradition nu när vi firat nyår tillsammans två år på raken! :) KRAM!
Ida

2013-01-03 @ 12:41:36
Postat av: Åsa

Gott Nytt År och jag är glad ni fick en mysig kväll. Jag kollade efter er också, men ja, det var grymt mycket folk. Men vilka fina fyrverkerier!
Kram på er!

Svar: Otroligt fina fyrverkerier, väldigt mäktigt! Fast vissa av dem fyrades väl kanske inte av helt enligt planerna... :) Kram!
Ida

2013-01-03 @ 18:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0