Really Down Downton Abbey...

Vi körde Downton Abbey säsong 3 maraton igårkväll & det var ju en riktig downer. Hela den biten när Lady Sybil dör var så där riktigt jobbigt ledsam. Hulkade & snorade i soffan & när jag inte trodde att det kunde bli värre, ja då blev det det. Yl! Så ikväll beslutade vi oss för att försöka muntra upp oss lite genom att se julspecialen. Det var ju en bra idé så där fram till 2 minuter innan det hela tog slut, då det visade sig vara en väldigt dålig plan. Vi satt som fågelholkar i soffan & bara gapade tomt över hur det hela slutade. Så YTTERST deprimerande. Neej... nästa gång jag känner för uppmuntrings TV får det bli Monsters Inc eller Sound of Music. Något glatt & som man kan utantill så att man slipper chocken när ens favoritkaraktärer bara avverkas helt hänsynslöst.

Kommentarer
Postat av: Alex

hej nu är jag tillbaka med nyblogg om du vill titta in. Men de jag tänkte fråga var om du fortfarande gör sånna där små baby "skor"? eller har några kvar. Skulle gärna köpa ett par åt vår kommande i så fall. Tyckte dom var så himla fina.

Svar: Hej! Vad kul att du börjat blogga igen, saknade dig när du var borta! Självklart kan jag tillverka ett par små tofflor till dig - bara säg till när du vill ha dem, vilken storlek (upp till 3 månader, 6 eller 12) & självklart vilken färg!
& gud så kul med en liten tjej! Jättegrattis!
Ida

2013-01-12 @ 11:19:32
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Men eller HUR! Så sorglig säsong. Hoppas på bättring nästa. Men vem hade trott att G.R.R Martin och Julian Fellowes hade något gemensamt?

Svar: Nej, det där var ju bara SÅ sorgligt alltihop. Först Sybils helt vidrigt ledsamma död (alltså när Cora bröt ihop över henne bara stortjöt jag) & så det här?! Verkligen lite "G.R.R. Martin & let's ax our characters!".
Ida

2013-01-12 @ 12:01:35
Postat av: Alex

Oh vad glad jag blir =D De är ju så gulligt med de minsta... men eftersom vi kommer vara här större delen av sommaren antar jag att de kommer bli lite varmt. Så 6-12 månader kommer nog bli mycket mer använda.

Ska fundera lite på färgkombinationer. Blir lite snurig av alla alternativ =P Men ska se tillbaka lite i ditt arkiv och se om jag hittar någon favorit.

Hör av mig lite längre fram =) Om jag inte "behöver" dom förrän i november så har vi ju lite tid på oss =P

Svar: Det var det jag tänkte också, brukar i regel rekommendera 6 månadersskorna till de flesta. Sen så beror det ju också på hur stora fötter er lilla tjej får. Virkade ett par 1 årsskor till en tjej på 11 månader & det gick inte, så vi kan ju avvakta lite & se vart hon ligger på kurvan när det gäller fötterna (håller tummarna för att hon får små söta fötter!). :) Det sagt, aldrig för tidigt att börja fundera på färgkombinationer!
Ida

2013-01-13 @ 19:52:30
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0