Save it one year...

Paul & jag drog på bio igår & såg "Rise of the Guardians" i 3D & den var bara så himla bra! Otroligt välgjord, massa små roliga bifigurer (älskade tandfens hjälpredor samt nissarna & alla yettis) & huvudkaraktärerna var alla fantastiska på sina högst olika sätt. Det var en sån där RIKTIG feel good film - vackert, färgglatt (oftast), magiskt, roligt & lite sorgligt i en alldeles härlig kombination. Gick ut därifrån med en alldeles varm känsla inombord, blandat med lite sorg för att det var över - att jag inte kan se den här filmen för första gången igen. Så, om ni missat RotG på bion, ladda för allt i världen inte ner den & slösa den på en sketen januaritisdag. Spara den som en pärla till nästa december när ni tänker "Nu vill jag se en riktigt JULFILM*".
 
* Varje år försöker Paul & jag hitta nya julfilmer som får en att må så där bra & det är jättesvårt! Man kan ju bara se Love Actually så många gånger...
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Svante är i detta nu oerhört upprörd över att han inte får TVÄTTA sig. Herreguuuud matte, ta av dumfanskapet och låt mig sköta min personliga hygien, tror jag han vill säga till mig med hjälp av sina mycket bestämda ögon. Som tur är behöver han bara ha den tills på torsdag :)

Kastreringen har hur som haver gått bra, han hade charmat sköterskorna och hon som lämnade tillbaka Svante till mig sa att hon skulle kunna tänka sig att ha 10 Svante... Jag har försökt förklara för Svante att han borde ta det lite chill nu, de har trots allt varit inne med vassa instrument i hand pung, men han härjar runt och vill hemskt gärna pussa på mig och kela.

Svar: Ja tratten är INTE populär! :) Honkatter är ju helt sorgliga efter att man fixat dem, men för herrarna verkar det nästan som om de inte bryr sig. Digby travade runt rätt muntert han med samma dag som det hela hände. Fast det kanske man ska vara glad för, trist liksom om de verkligen förstod vad man gjort med dem. :)
Oh, bara fyra dagar? Här sa de TIO - vilket känns helt grymt långt. Ska prata med Paul & se om jag kan övertala honom att 5 dagar räcker.
Ida

2013-01-07 @ 16:08:26
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Tre dagar! Så, jag tänker att han kan slippa den någon gång under torsdagen när det gått 3 dygn sedan kastreringen. Som dom förklarar här i Sverige, så läker hankatter ihop väldigt fort (på typ tre dagar). Här syr dom inte heller, utan låter de två små snitten dra ihop sig själva. Märkligt att det ska vara sådan skillnad :)

Svar: Whut?! Nej nu blir jag upprörd å det grövsta för stackars Digby. Här har han gått runt med tratten sen i torsdags & så hade han kanske kunnat bli av med den redan lördag/söndag! Måste skypa Paul omedelbart & berätta hur mycket det skiljer sig!
Ida

2013-01-07 @ 16:38:48
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Nu sa min uppfödare att de inte ens brukar ha tratt på varken hon- eller hankatter efter kastrering. Känner att jag inte riktigt vågar leva på edgen så, men buden om tratt varierar med andra ord...

Svar: Nja, att gå helt trattlöst hade känts lite väl risky. Han försöker ju komma åt & tvätta där när vi tar av tratten. Men Paul & jag har nu enats om att vi inte kommer att köra på 10 dagar. Så tratten åker av ikväll eller imorgon. Himla bra att ha bloggen & dig så att man får klart för sig att det varierar så mycket!
Ida

2013-01-07 @ 18:27:15
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0