Thanks for the day...

Usch så dåligt jag sovit i natt - bara den ena obehagliga drömmen efter den andra. De här tre minns jag:
 
1) Började med att jag skulle försöka rädda stora karpar med händerna, de hade svepts in över en bro & låg & kämpade desperat mellan trottoaren & vägbanan. Jättefiskar på säkert 10-15 kilo & så jag som skulle försöka plocka upp dem & kasta tillbaka dem i dammen. Stressen av att stå i snömodd med bilar ylande förbi mig & slemmiga stretande fiskar...
 
2) Nästa dröm - huset blev INVADERAT av insekter. Vi snackar 15-20 cm insekter med spröt & mer ben än 6. Vissa var så stora att de låg på lur efter de mindre & hoppade ut & sög dem torra. Värst av allt, en spindel hade byggt ett nät i taket ovanför diskhon & fångat en mus! Som fortfarande levde! Åh, vaknade upp med kalla kårar efter hela ryggen!
 
3) Skulle möta upp Paul på en restaurang, kom dit & han var där med en tjej som jag kände så där ytligt när jag gick på geologen i Lund. Han tog mig under armen, förde mig ut på gatan & förklarade att han blivit kär i henne & that was it.
 
Lättnaden var alltså närmast monumental imorse när klockan ringde & jag insåg att vi fortfarande var förlovade, att de enda djuren i huset var Mumin & Digby & att fisk bara dyker upp i min vardag om jag köper den i kyldisken!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jobbig natt! En kompis drömde att hon hade ett JÄTTEBRÅK med sin förlovade för att denne hade demolerat badrummet till oigenkänlighet. Känslan följde med in i verkligheten så pass att hon gick o kollade badrummet. Så jobbigt när känslan av drömmar följer med så när man vaknar och när man har så många jobbiga drömmar att det inte riktigt känns som att man sovit.

Svar: Det är jättejobbigt! Speciellt om känslan sen följer med en under dagen, så att man går runt & känner sig upprörd över ingenting!
Kan ju bara själv föreställa mig hur upprörd jag blivit om Paul slagit sönder badrummet här, så jag förstår om din kompis vaknade på fel sida av sängen!
Ida

2013-01-23 @ 13:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0