Too selfish?

Oki, jag har ett dilemma. Pauls familj firar i regel jul minst två gånger, ibland tre om alla är i Canada på den riktiga julen. Nu i helgen är det dags för det allra sista julfirandet hemma hos Pauls gudföräldrar & jag har ångest... Dels så vill jag ju inte umgås med hans mamma & dels så har jag två gånger tidigare fått loppbett när jag varit där. Pauls gudföräldrar har nämligen en himla massa katter som får springa lite vind för våg & tydligen smakar jag gott, för medan Paul har klarat sig utan har jag fått bett både på armar & ben (& det kliar så där så att man inte vet vart man ska ta vägen). De senaste två åren har vi löst den biten med att vi köpt lopphalsband (!) som jag spänt fast runt båda anklarna... För att spä på listan över varför jag inte vill dit lite ytterligare - Pauls gudfar är dement & tror att vi har haft en affär & så röker de inomhus (vilket jag inte fixar). Oh, & så bor de typ 2.5 timmar bort - så det blir 5 timmar i bilen fram & tillbaka.
 
Nu kanske ni läser det här & bara "Eh, ja jag hade inte heller åkt" - MEN... de är väldigt gamla & rara & betyder mycket för Paul. Dessutom har de inget liv utanför huset, så det här är liksom den årliga happening som de planerar för. Känner mig jättehemsk om jag inte åker, så där självisk att mitt ansikte dykt upp i SAOL om man slagit på ordet... Så, dilemmat alltså - biter jag ihop & uthärdar Pauls mamma, loppbett & en lunch som i mycket kommer att bestå av gelé eller stannar jag hemma, bakar lite kakor, pysslar med inbjudningar & strosar till Starbucks?

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Jes Ida, bara att blinga på med lopphalsbanden hoppa i klackeskorna och följa med;) Som du säger, dom är så gamla och det betyder så mycket för Paul. Ojojoj vad vi (jag och min man) utstått genom åren för varandra och det skrattar vi gott åt nu. Och oj vilket liv det blev när vi fick barn och efter att ha flängt oss sjuka till kreti och pleti i några år satte ner foten "nu har vi nya traditioner i vår lilla familj" inge bra, men alla kom över det och ingen dog. Men man får stå ut ett tag eller några år först...hahaha.

Svar: Jag vet... skypade Paul igår & sa att jag följer med, men jäklar vad jag inte vill! Jag menar LOPPOR?! Är inte det lite utanför ramen för vad man ska behöva stå ut med 2013? Men, men, får väl dra på loppbanden i år igen & hoppas på att jag inte plockar upp polio eller något annat utdött sattyg när jag är där.
Ida

2013-02-01 @ 09:34:43
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Haaahahahahahaha....världsklass!! Hej å hå, jag drar på mig annat halsband för nu ska jag iväg och träffa mina medmammor i AHM - Anonyma Hockey Mammor. Vi ska äta, dricka litervis med vin och prata uuut!Vad barnen gör?? tränar hockey...mooahahahaha!

Svar: Åh låter jätteroligt & som om något ni är väl värda efter allt runtskjutsande med illaluktande sportutrustning! :)
Ida

2013-02-01 @ 16:32:55
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0