Almost ready to check out...

Sista helgen här i Kanada på ett tag, för jag har bestämt mig för att stanna i Sverige lite längre efter bröllopet. Känner att jag behöver komma bort från UofT ett litet tag, så jag landar hos ma & pa i två månader först & sen får vi se vad Paul & jag kan hitta på med vårt liv! So, det här var sista helgen i stugan fram tills september! Vi skålade ut stugan med frozen margaritas. Gud så gott & så nödvändigt, temperaturen låg stadigt över 30C & utan luftkonditionering blir det lite jobbigt men så dricker man lite romspetsad is & genast känns det en hel massa bättre! Även om Pauls fotokapacitet inte direkt förbättras... jaja...
What else... vi drog upp lite mer kitt på väggarna & så stötte jag ihop med VÄRLDENS sötaste lite filur som jag bara älskade! Den här lilla varelsen!
Men alltså, hur söt? HUR SÖT?! & inte ett dugg rädd!
& det allra bästa, den har gnagt av en liten fläck på det träd som jag tycker allra mest illa om i stugan (men inte får hugga ner pga oklara sentimentala anledningar). Lilla söta ekorre, gnag, gnag!!!
Efter ekorr-orgien övergick vi till att påta i landet... det är ju inte utan att det känns lite bittert att jag inte kommer att få skörda mina mödor det här året. Fast jag fick ett par solmogna hallon & egenplockade rädisor - så det är jag glad för & så ryckte jag en himla massa ogräs - det ska tuktas in i det sista. Fast hundlokorna var jag inte så jättepå... för de vet jag att jag kan ge mig på tillsammans med mamma när jag väl är hemma. Min lilla mamma hyser nämligen ett stort agg mot denna växt, så det är ett ständigt projekt!
& sen backade vi ut från uppfarten & jag vinkade hejdå till stugan & fick svälja en liten klump som dök upp i halsen. Tänkt... det här huset som jag typ kräktes av första gången jag såg det & nu har det blivit så kärt så kärt. Lite hatkärlek förvisso, den bruna fasaden kan fortfarande få upp mig i varm, men ändå... Å andra sidan, nu får jag lite extra-tid med MIN stuga hemma i sverige & det känns jättefint det med. Tänker att det är bättre att dela upp mig lite mellan dessa två stugor, så att de båda blir utsatta för lite Ida-energi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0