Tack gode gud att vi inte är så populära!

Vi har nu kommit till det stadiet av källarstädandet att jag inte kan göra så mycket eftersom ALLA kartonger är Pauls & de är fyllda av en salig blandning av "jätteviktigt, jag dör om jag blir av med den prylen" & "nej jag har faktiskt ingen aning om varför den här mojängen åkte i sopan för typ 10 år sedan". Jag var väl lite festad att utnyttja detta frikort & istället hänge mig åt körsbärsätande i soffan men beslutade mig för att vara en god blivande fru & hänga i källaren med den frustrerade blivande mannen. Satte därför igång projekt "stryka alla servetter till bröllopet. Vi var nämligen ute på servettjakt igår & hittade ett hel gäng servetter för nästan ingenting - men de var ju naturligtvis tvugna att tvättas & därefter förlorade de allt vad form hette... Så det var bara att plugga in styrkjärnet & sätta igång. Om ni kikar precis ovanför mitt knä så kan ni se slutet på servetten, så de är rätt stora för att vara servetter & det blev alltså väldigt mycket strykande. Har dessvärre inte min mammas enorma stamina, tålamod & talang för att stryka (jo, jag ser det som en talang - min mamma är GRYM på att stryka & jag suger på det: missar alltid något, sätter fläckar...) så det här var väl inte den festligaste söndagen i mitt liv.
I vilket fall, höll väl på en två timmar sammanlagt & har hunnit avverka 23 av de totalt 40 servetter vi köpte. Herregud så glad jag är för att Paul & jag inte har 8 fastrar var, 30 kusiner på varje sida & drösvis med vänner. Dör liksom lite själsligt bara vid tanken på att stryka 250 st & sen tvingas vika alla till små fickor. Hjälp så själsdödande!
 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Och snygga du ser ut som en housewife ;)

Jag håller med dig att stryka är hemskt, ska Jonis ha en skjorta så får han stryka den själv. När jag var gravid med Alvin så fick jag en knäpp - jag strök alla hans bebiskläder... Hahaha!

Svar: Haha, ja man får ju försöka i alla fall!

Gällande strykandet, gud så tråkigt. Stryker bara om det är nödtvång. Babykläder kan jag tänka mig att de ändå är rätt rolig att stryka, de är ju så små. Men en karlskjorta... nej fy! Helt rätt att han själv får göra det!
Ida

2013-07-08 @ 08:43:47
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0