Digby 1 år!

Idag är det ingen vanligt dag för idag är det Digbys 1 årsdag! Min lilla roliga fluffboll till kisse... 1 år! Kan knappt fatta att han är så stor, var ju typ i förrgår som han var så liten att han gick i krokar...
Alltså, som jag älskar den här katten. Jag har känt många underbara katter genom mitt liv, men Digby - Digby är det något speciellt med. Jag hade kunnat krama ihjäl honom, pussat på honom tills han blev trött på mig, kastat hans lilla rosa boll tills armen trillat av. Han är min lilla skatt, min finaste lilla kisse som nu blivit stor men som fortfarande är min lilla baby. Vi firade med tårta & ett ljus...
Digby var väl så där imponerad när vi sjöng Ja Må Han Leva... men vaknade till när vi kom till biten då ljuset blåstes ut. Det var lite roligare! Fast allra bäst var det att få varm mjukmat.
Älskade lilla Digby - må du bli hundra år gammal för jag kan inte se hur livet hade varit ens hälften så roligt utan dina små kuttrande ljud!

Kommentarer
Postat av: Alex

men gud vad snabbt de går! tänk att jag följt din blogg så länge. Grattis lillen =) Så himla söt han är, och jag blir så glad och varm i hjärtat när jag ser/hör andra som älskar sina djur så mycket som jag och mina familjer gör!

Svar: Åh tack! Vi älskar verkligen Mammut & Digby så galet mycket & det är roligt att det lyser igenom! Jag har förresten aldrig frågat, hur hittade du till min blogg i första läget?
Ida

2013-06-15 @ 19:46:41
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Grattis till Digby!

Jag håller med dig om att tiden går fort, han var ju nyss en liten pälsboll.

Svar: Jag ska ge honom en kram från dig! :) Det är helt galet att han redan är så "gammal", för mig känns det som igår vi hämtade hem honom. Kan tänka mig att det känns lika dant med små barn!
Ida

2013-06-15 @ 23:58:40
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Matilda

Hurra för Digby! Om 11 dagar blir Svante också 1 år... Vart tog våra små pojkar vägen?

Svar: Jag vet... Hela helgen har jag varit helt jättetöntig & bara "Men du var ju min lilla baby!". Tack & lov är ju Digby fortfarande rätt "kattungig" - så det är ändå inte så hemskt att han blivit hela ett år gammal!
Ida

2013-06-16 @ 11:45:34
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0