Half price Tuesday!

Eftersom det är tisdag så bestämde Paul & jag oss för att det var dags för filmdate igen - alla filmer visas ju för halva priset på tisdagar. Jupp, alla filmer på alla teatrar... SWEET!
 
Idag föll valet på Epic, en söt & stundtals smårolig animerad film om ett litet skogsfolk som slås för sin överlevnad. Långt ifrån den bästa animerade film jag sett, men helt klart sevärd. Kan tänka mig att den varit perfekt att se tillsammans med sin 6-7 åring. Nu fick vi ju nöja oss med varandra som sällskap, men det fungerade rätt bra det med. Kanske beroende på att vi båda två har rätt mycket barnasinne i behåll. :) Paul ger Epic 7 ekollon medan jag landar på en 6.7a. Mitt största aber var att det var för lite kärlek & det lilla som fanns - ja det kraschade rätt rejält på alla fronter. Vilket jag inte gillar, jag vill ha lyckliga slut där man i alla fall får tro att de levde lyckliga i alla sina dagar!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Vi ska se den imorgon med dottern :) Ser fram emot det nu :)

Svar: Åh, jag hoppas att hon tycker att den är bra! Bara ett litet varningens ord, skurken i dramat kan kanske vara lite läskig - så förbered henne på att det finns en bov med i bilden!
Ida

2013-06-14 @ 23:24:15
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0