Här har vi jättekul!

Saker vi gjort idag - städat hela källaren, flyttat undan allt från det översvämmade området & skrikit högt & gällt när det bubblat upp "sumpvatten" mellan kakelplattorna. I skrivandets stund är Joao här & jag sitter i soffan & försöker förtränga alla knack-ljud jag hör nerifrån källaren...
 
Ok, tog mod till mig & gick ner & kollade - japp, vi knackar bort kakelplattor från golvet. Satan i gatan vad festlig torsdag vi har! Exakt hur mycket jag önskar att det här hänt om en månad då jag var hemma i Sverige? Ungefär jättemycket. Omätbart skulle jag faktiskt vilja säga.
 
Uppdatering 1 - så toalettrörsdramat i källaren fortsätter, hela nedervåningen luktar avloppsverk & eftersom alla rör i huset är sammakopplade är det nu toa-förbud i hela huset. Tjoho, vad spännande! Hur länge kommer vi att klara av att hålla oss innan vi får åka iväg & köpa en liten campingtoa som vi kan rigga upp i trädgården?
 
Uppdatering 2 - det visar sig att vi måste bryta upp kaklet på andra sidan källaren också, den sida dit vi flyttat allt från punkt A. Så nu har vi burit kartonger & soffor & datorer i typ två timmar till. Nu, off till Walmart igen för att köpa en pressening att täcka in gästsängen med så att den inte blir duschad i "otrevligheter". Party party!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men fy! :(
Nu får det vara nog med tråkigheter för er del!! :( det här var väl gräddet på moset!? Men ni hyr väl huset och slipper göra arbetet själva eller?

En storstor kram!

Och jag önskar er båda en trevlig midsommar! <3

Svar: Dagen idag... Jag saknar liksom ord. Får försöka sammanfatta ett inlägg, men jag bara ber till alla högre makter att saker & ting bara slutar att jävlas med oss. KRAM!
Ida

2013-06-21 @ 04:22:10
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0