Sånt jag gillar, sånt jag ogillar...

Jag började dagen med att göra sånt jag gillar, bakade en massa cupcakes till Pauls jobb. Två olika personer firades idag, så det blev lite blandat tema. Dels ett par sportbetonade cupcakes (det är de blå i mitten, ett fotbollslagslogga) & så en version som tog upp det faktum att den andra medarbetaren är besatt av magneter.
Så det var den roliga delen av dagen, sen var resten inte lika kul. Har nämligen ägnat mig åt hindersprövningshelvetet. Antal minuter Ida suttit i telefonkö & velat dö som nucka... för många. MEN. Nu verkar det som om vi äntligen har fått ihop det material vi behöver. Jag var nära att ge upp där ett tag, men ta i trä & peppar peppar - nu hoppas vi att skatteverketpersonalen nere i Malmö tycker att vi gjort ett bra jobb & godkänner oss. Fungerar det inte hoppas jag att lillebror eller kanske Jo kan tänka sig att skaffa sig ett online vigselcertifikat & så får vi ordna vigselakten i någon liten skogskåta istället.
 
Speaking of kåta, visste ni att Lycksele kan stoltsera med kanske världens största kåta? Det ni... såna landmärken har jag växt upp med. CN tower, släng dig i väggen!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag är på! Om det nu skulle behövas vill säga =)

Svar: Super, då räknar jag med dig då i fall att vi hamnar i den situationen! Är inte så petig vilken kyrka du väljer, det kan du få bestämma själv - här är lite mer info i ämnet. :)
http://www.wikihow.com/Become-an-Ordained-Minister-Online
Ida

2013-06-08 @ 21:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0