Saying Spring...

Vi hade vänner över på middag i lördags, ett par som ska gifta sig ungefär 1.5 månad efter oss. Blev en jättetrevlig kväll med VÄLDIGT mycket bröllopsprat & det slutade med att vi alla satt & googlade BH:ar utan axelband! Lite annorlunda samtalsämne... :) Anyway, det tog med en bukett tulpaner till oss & nu kan jag inte gå förbi dem utan att bli liksom lite vårsprittig i kroppen.
Tänk... om bara en månad så kan vi ha vår på riktigt här i Toronto! Enligt Punxsutawney Phil så SKA vi ju få en tidig vår i år!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Ett tips är freebra! Hade jag på min studentbal. Inte så snygg, men funktionell! Haha... http://www.uppercut.se/Default.aspx?dcpage=products&dccategoryids=59&dcmaingroupid=1&sb=2&gclid=CM_nqbqz47UCFZB4cAodngsA1w

Svar: Men det där är ju en sån där alien BH som strider mot allt jag lärt mig om gravitation! Fungerar de alltså?! Känner ingen annan som provat, så den här informationen var liksom dagens jackpot!
Ida

2013-03-04 @ 16:44:08
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Jo, jag tycker den funkar, så länge en följer instruktionerna för hur den ska sättas på. Jag har i och för sig bara använt min typ två gånger, och hade då klänningar med ganska mycket stadga. Något säger mig att den kanske inte skulle funka lika bra idag med E-F kupa som då med C, men det kanske inte är ett problem :)

Svar: Hahaha! Nej, någon E & F problematik lär inte uppstå här! Har en A eller B, så det borde fungera & jag tror att klänningen jag tänkt mig kommer att ge nog med stadga för att det inte ska bli total tuttkatastrof. I min balklänning som jag hade i Lund sydde vi in kupor, det fungerade också rätt bra - så det hade ju kunnat vara ett annat alternativ.
Ida

2013-03-05 @ 15:46:27
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

Du får testa helt enkelt! :) Tänker att bröllopsnatten dessutom kommer bli jävligt spexig när ni får KLISTRA loss bhn. Hahah

Svar: Hihi! Vi kommer att tillbringa den natten ute i vår sommarstuga & jag kan så se Paul roa sig med att, lite småfull så där, klistra fast den i taket! :)
Ida

2013-03-05 @ 17:30:56
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Matilda

KlisterBH it is, med andra ord ;)

Svar: Det får nog bli så ja. :)
Ida

2013-03-06 @ 09:29:44
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0