Dagens totala HABEGÄR...

Åh, jag är kär... i en blomsterkrans. Problemet är att DIY djävulen åker i mig när jag ser sånt här. En del av mig skriker "KÖP HEM KÖP HEM", en annan del bara "Men sakta i backarna nu Ida - det där kan du gott göra själv!". Så nu sitter jag här & ångestar, klicka hem eller försöka mig på en egenhändigt ihopknåpad version...
 
Kanske att jag ska försöka mig på någonslags halvversion först? Jag har vajrar hemma som hade fungerat, jag kanske kan försöka vrida till dem till en krans & sen inkorporera lite parkblomster för att få en känsla för om det är görbart eller inte?
 

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Ida, Ida, Ida...Jag är fullkomligt övertygad om att du kommer få till en krans som är 100 ggr finare:)Du är fantastisk på pyssel och blommor......och plankton..;)

Svar: Åh - tack! Vad glad du gjorde mig just nu! För ibland känner jag bara "Men nu får du ge dig, det är inte säkert att du kan göra det speciellt bra & du behöver inte göra allt själv - köp det bara!". Då är det himla skönt att få höra att det inte bara är jag som tycker att jag är halvt OK på att fixa saker, utan att andra också tycker att jag får till ett bra resultat! Kram!
Ida

2013-05-12 @ 21:39:42
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0