Efterlysning!

Ok, jag undrar om någon vet var man kan hitta smala raka glas som man kan fylla med vatten & placera ett värmeljus i? Typ så här fast minus kitch känslan. Jag är 100% säker på att en halvdagsutflykt här i Toronto hade resulterat i precis vad jag är ute efter, men suck på att dra "tunt, högt, glas" från den här delen av världen till andra sidan Atlanten. Känns som om en bra idé om man vill komma fram & bara "men glaskross hela väskan, perfekt!". So, jag behöver en affär i Stockholm, Umeå eller Luleå som säljer något liknande. Alla tips mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: ma

Det finns 6 st raka glas hemma med diameter på 6 cm och höjd på 16. Ytan på glasen har behandlats så att det bildas längsgående ränder, ca 2 cm breda, med klara och fostiga partier samt en 2 cm:s ring runt övre kanten med frostgals. Jag provade placera ett värmeljus i ett vattenfyllt glas och tror att det ser bättre ut om man använder lite större värmeljus än den vanliga storleken. Det går inte att dricka ur dessa glas, som farmor fyndat på någon bakgårdsloppis! Kram

Svar: Jag hade helst velat ha något som inte är frostat, men hittar jag inget så är det bra att det finns alternativ. Farmor mailade också & sa att hon hade ett par kristallglas som skulle kunna fungera. KRAM!
Ida

2013-05-12 @ 09:15:41
Postat av: Anonym

Hej,
Kolla efter "VAS GLAS KLAR" på:
http://www.lagerhaus.se/produkter/vardagsrum/265#
Finns lite olika varianter, vet ej om det går att flyta ljus i men kanske...

Svar: Tack Åsa! Lagerhaus var just en av de affärer som jag tänkte på men för mitt liv inte kunde komma i håg vad det hette. Jätte jätte bra, dit ska jag absolut & leta i juli! Kram!
Ida

2013-05-13 @ 18:32:39
Postat av: Åsa

Jag menar "VAS CYLINDER KLAR" !!!

2013-05-13 @ 18:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0