Geologen i mig säger WANT!

Jag är inget större fan av geologi för stunden, inte heller av dyra bröllopsfotografer... men här, här sammanstrålar de två på bästa sätt!
Jäklar vad kul det hade varit att ha ett sånt här kort i albument för barnbarnen att gå i gång på!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Min spontana tanke är: vad i hela fridens namn har blond brudtärn två från höger på fötterna? Är det blå-bruna cowboystövlar?

Svar: Från någon som hänger på nordamerikanskt bröllopsforum - förvånansvärt många tycker att cowboyboots är the shit för bröllop. Lite märkligt kan jag tycka... men men, whatever float your boat.
En liten fråga, har det dykt upp ett kuvert från mig till dig där uppe i nordligaste norr?
Ida

2013-05-31 @ 11:32:54
Postat av: Ingrid

Ohhhhh ja. Det kom till norr. Har satt upp det på frysen för det är så vackert så man skulle kunna rama in och ha på väggen. Jag har inte svarat än för att det lutar så dystert åt ett nej, eftersom vår fältexpedition till östra Svalbard preliminärt är bokad mellan 16 juli till 4 augusti! Men det är inte helt fastslagit om alla ska vara med hela tiden eller skeppas in och ut med helikopter...vilket ja ju hoppas på förstås. För jag vill så gärna så gärna och är så ärad att få inbjudan! Är i Sverige två veckor men borde ha mer definitvt svar när jag är tillbaka. Troligtvis är det dock ett mycket sorgset nej, för jag är ju vuxn och ansvarig och ska skydda de unga från björnuppätning! Jag hör av mig! Kramar

Svar: Förstår absolut om du inte kan komma, men det hade varit så roligt om du kunnat! Sussie & Josefin kommer också att vara där, så det lite minigeologsammanstrålning! :) Sen vill jag också tillägga att Ollie naturligtvis är varmt välkommen han med, åker man så långt så är det ju roligare om man är två! Skrev bara inte hans namn på kuvertet eftersom jag inte visste efternamnet.
& vad roligt att du tycker att inbjudan var fin - tack! Kram!
Ida

2013-06-02 @ 09:18:58
Postat av: Jo

UNDERBAR bild! =)

Svar: Men eller hur! Älskar det här paret för att de vågade göra något så annorlunda!
Ida

2013-06-04 @ 09:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0