Helvete...

Nu blev plötsligt den här dagen helt jättehemsk. På samma våningsplan som Pauls kontor ligger finns nämligen en resebyrå & Paul har varit i kontakt med den lite titt som tätt nu under våren. Gubben som han har pratat med har hela tiden sagt att vi kan ta det lugnt med att boka biljetterna... så länge vi inte väntar med det till mitten på juni då allt helt plötsligt blir jättedyrt. Jag har mått lite dåligt över att vi inte bokat våra biljetter än, men så har jag ju min flygfobi så det har i ärlighetens namn känts rätt skönt att Paul har ansvarat för den här biten... Tills idag då jag kände att vi verkligen måste ta itu med det hela, så jag bad honom knata över & be om ett prisförlag. Summan han kom tillbaka med... herregud. Ungefär $1000 dyrare än vad vi vanligtvis betalar. Jag som har ångest över hur mycket pengar vi lägger ut på en enda dag för bröllopet förlorade det liksom helt. $1000... det är mer än 6000kr bara för att jag var så dum att jag lät två karlar hålla på & snacka affärer! Jag är så arg & ledsen nu att jag bara gråter. Män ska ta mig fan aldrig få hålla i sånt här, de schabblar alltid bara bort det!
 
Helvete... tror jag ska gå ut på promenad i regnet & gråta lite, för att sitta här hemma i soffan & desperat försöka hitta något som inte kostar skjortan gör ju inte precis sitt till för sinnesfriden.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kram!

Svar: Tack! Fy sjutton vad ledsen jag blev & så dum jag kände mig för att jag inte fixat det här själv tidigare. Samtidigt... jag har ju typ gjort ALLT planerande, så jag tänkte att jag kunde släppa på den här saken. Men icke... snyft.
Ida

2013-05-28 @ 21:59:57
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0