My Something Blue...

Ingrid frågade om den där lilla broderade biten "Jag älskar Dig" kommer att vara mitt "något blått". Nope, den är förvisso en av de väldigt många blå element som kommer att finnas med på vår bröllopsdag - men det officiella blåa kommer att vara min brudväska, ni vet bikiniprylen jag virkat på... Igår tog nämligen tålamodet slut & jag slog till med den blågrå kanten på rosetten!
Mitt största problem med väskan har varit fodret - att sy är inte min allra största talang om man uttrycker det lite milt. Så igår travade jag över till våra hyresvärdar & frågade om Isabel kunde hjälpa mig (hon jobbade som sömmerska tidigare & jo - vår relation är mycket bättre nuförtiden!). Lektionen började med att vi åt obskyra mängder ost (oklart varför detta var viktigt, men gott var det) & sen visade hon mig hur man mäter & klipper tyg, hur man syr gömda stygn & hur man mäter ut vart allt ska sitta. Tada!
Så himla nöjd! Väskan & dess innehåll kommer alltså att vara mitt BLÅA:
Nu måste jag bara hitta ett läppglans (ickekletigt) & kanske lite puder som kommer i blå förpackningar & jag är i hamn på åtminstone det här projektet! Näsdukarna (som jag kommer be mamma stryka, för jag vågar inte göra det själv) har förövrigt en historia... men den sparar jag till efter bröllopet.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Så så fint:)....och ost är ju gott!

Svar: Tack! & ja - ost är väldigt gott, speciellt getvarianten som var vad det bjöds på. Älskar allt som är gjort på get, drömmen är att ha en liten gård en dag med ett par getter & lite höns... :)
Ida

2013-05-18 @ 21:08:28
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Ååå...jaaa, visst är det gott med getost! Mums. Bra, några lyckliga små höns som sprätter omkring ger goda ekoägg. Du kanske får börja virka lite äggvärmare;)

Svar: Oh... äggvärmare... så mycket sött jag hade kunnat pyssla ihop!
Ida

2013-05-19 @ 09:50:15
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Jo

Jättefint!

Svar: Tack! Är så himla glad för att jag fick till fodret! :)
Ida

2013-05-21 @ 15:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0