Omvälvande morgon...

Jag har inte skrivit om detta tidigare, men i december blev det beslutat att jag fortsättningsvis bara kommer ha en handledare. Det har helt enkelt fungerat så dåligt mellan mig & den ene handledaren att jag... ja, jag har känt mig som ett vrak i flera år. Sedan december har det känts som om jag fått ett nytt liv & självförtroendet & orken har börjat komma tillbaka. Men... det var för mycket att hoppas på att allt skulle vara frid & fröjd, för imorse möttes jag av ett mail där min forne handledare informerar mig att han gått in på mitt kontor & tagit den kontorsstol & monitor jag fick ärva av honom för något år sen. Vidare krävde han tillbaka alla böcker, artiklar & prover jag lånat (nästan ingenting, jag har fått köpa alla mina böcker själv) samt min MacBook. Först funderade jag på att bara lägga mig ner på golvet & skrika rakt ut i frustration, utan min dator vet jag inte vad jag ska ta mig till, sen bestämde jag mig för att jag inte tänker låta honom bryta ner mig igen & att jag faktiskt inte behöver hantera allt själv. Så, jag bad min andre handledare att ansvara för all kontakt framöver & han klev upp & lovad att göra det. Det kanske låter lite, men för någon som haft noll stöd fram tills för bara ett par månader sen så känns det stort. En omvälvande morgon, en något skakig framtid, men jag känner mig konstigt nog pyttelite starkare i alla fall.

Kommentarer
Postat av: ma

Sisu! Tusen kramar från en med röda plymer på rumpan!

Svar: Tack mamma, jag försöker. Skönt att det här hände nu & inte i december, då hade jag nog brytit ihop lite. Fyra, fem, månader utan honom i mitt liv & det känns hanterbart! KRAM!
Ida

2013-05-01 @ 17:43:26
Postat av: Målvaktsmamman

You go girl!! Tänk om han råkar ramla och bryta foten...


Kraaaaam

Svar: Jag hade inte stannat & hjälpt till, snarare gått till LCBO & köpt en flaska bubbel & skålat för en bra dag. :) Kram!
Ida

2013-05-02 @ 11:16:54
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0