Tre anledningar varför jag velat ha ett vårbröllop...

Nu fanns det inte så mycket val när det kom till datumet för vårt bröllop, vill vi kunna fira lillebrors & min födelsedag med min familj så är det augusti som gäller. Merparten av tiden är jag helt nöjd med detta beslut, speciellt som man aldrig vet hur vädret kommer att vara upp i norrland under våren/tidig sommar. Regn i brudkronan ska ju innebära tur, men snö?
 
En enda sak gör dock att jag ändå trånar lite efter tanken på ett vårbröllop - blommorna! Åh syrener, min absoluta favoritdoft i hela världen! Tänk att ha syrener i brudbuketten! Tillsammans med vita pioner & liljekonvalj...
När vi var uppe i stugan förra helgen så var kvadratmeter efter kvadratmeter täckt med dessa små söta under. Tänk så fint det hade varit i en brudbukett! Suck att allt ska vara utblommat till augusti... Ringblommor har liksom inte samma romantiska dragningskraft på mig.

Kommentarer
Postat av: Jo

Liljekonvalj kan jag förstå att du trånar efter, men syrener funkar inte så bra när man har plockat dem så jag tror att det är lugnt =)

Svar: Ok, good point. & jippi, du har dator igen! KRAM!
Ida

2013-06-04 @ 08:55:48
Postat av: Jo

Visade sig att det var ett pyttelitet fel som jag fick hjälp med... en sladd var inte isatt... Till mitt försvar så var sladden i ett skåp på väggen som jag trodde var proppskåp så det var inte uppenbart =)

Svar: Hey, du behöver inte försvara dig när det kommer till mig - är ju inte direkt som om jag hade fixat det heller! :) KRAM!
Ida

2013-06-05 @ 10:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0