Val, val, val - i denna vändan hotell...

Jag har lagt väskspetsen på hyllan tills jag har skaffat mig mina brudskor - för mycket jobb att virka om hela härligheten i fall att jag hittar de perfekta blågrå skorna & redan har virkat kanten i beige. Så, då behöver jag inte fokusera mer energi på den problematiken för stunden!
 
Vad jag däremot måste bestämma omedelbart bums är vilket hotell vi ska bo på när vi är i Rochester, NY, & om det är något jag verkligen avskyr innerligt så är det just att boka boende. Är det bara jag som ALLTID känner det som om jag blir lurad något helt vansinnigt? I Sverige är det ju åtminstone lite bättre, man kan i alla fall utgå från att frukost ingår i priset (jag VÄGRAR boka hotell där det inte ingår) men i staterna är detta ofta exkluderat. Så beslutsprocessen blir alltid så himla meckig. Jag tänker att de flesta lite snabbt kikat på två faktorer - pris & läge - men för mig är rutten något längre:
 
1) Logga in på SAS hemsida så att jag kan boka via dem så att jag får Star Alliance points
2) Svär över att det finns så få bra points alstrande alternativ utanför norden
3) Gå igenom listan för att se vilka ställen som inkluderar frukost
4) Kolla läge, kolla hur hotellet ser ut, välj bort allt med bubbelpool INNE i sovrummet (?!)
5) Välj något med fri uppkoppling som är rökfritt
6) Betala & kom på allra sista betalsteget på att "Visst ja, skatten läggs ju på i efterhand så priset var inte så himla bra i alla fall"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0