Halloween-tankar...

Har sett lite bilder på andra bloggar från Halloween-firandet i Sverige & jag tycker att det är lite trist att alla bara verkar köra på skräcktemat. Naturligtvis dyker det upp häxor & någon enstaka yxmördare även här, men de allra flesta klär ut sig till helt andra saker. I torsdags hade vi tex besök av:
 
1 nyckelpiga, 1 groda, 1 zebra, Zeus, Alice i underlandet, Where is Waldo, en läkare & mycket annat.
 
Så mycket roligare att ha en pytteliten anka som går förbi på gatan än en zombie. Eftersom det verkar som om Sverige har tagit till sig Halloween så hoppas jag att vi kan gå mot ett mer glatt firande som inte är så himla förutsägbart utan visar på lite mer fantasi. Ett exempel till, det ringer på dörren & utanför står två små tjejer i 7-8 års åldern. 
 
Paul - Oh wow! Unicorns!
Rosa pegasus - Actually, we are pegasuses.
Paul - Haha! How fabulous, and you're dressed just alike!
Lila pegasus - Yes, we kind of have to you see - we're sisters
 
Alltså, pegasuses... Jag vet inte ens om jag hade koll på vad det var när jag var så liten - men jag tycker att det är fruktansvärt mycket roligare att få besök av en bevingad, hornförsedd, häst än en svart fågelskrämma i äcklig gummimask.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Du har så rätt. jag har ju faktiskt firat Halloween i Toronto och det var ju helt underbart med alla "normalt" utklädda barn -och vuxna med för den delen(vi hade några pyttesmå tigerungar och getingar på trappen nämligen, som fick bäras av firande föräldrar..ursött och roligt)

Svar: Alltså de riktigt små barnen som inte ens förstår vad som händer är ju de allra sötaste! Speciellt om de är utklädda i dräkter med öron. Då dör jag sötdöden helt.
Ida

2013-11-04 @ 13:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0