He did it!

Dagens stora nyhet här i Toronto är att vår borgmästare nu erkänt att han de facto rökte crack. Um... är nu detta olagligt kan man fråga sig? Det känns ju som om det inte hade gått hem så där alldeles hemma i Sverige, men här är det tydligen inte olagligt. Att inneha drogen for sure, men inte att bara puffa lite crack som någon annan äger. HERREGUD... men det är ju skönt att vi här i Toronto åtminstone kan roa den amerikanska nationen!

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

...och den svenska:)) Han var värd ett blogginlägg idag -den gamle Fåården! Kraaaam Canadian girl..he he he.

Svar: Det roliga är att hans bror sen gick ut & förkunnade att han tycker att Torontos polis-chef ska avgå för att han inte varit objektiv i frågan. Eh... Det känns som en väldigt stor sten i ett ytterst litet växthus!
Ida

2013-11-06 @ 11:13:20
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahahahaha....väry fantastico!

Svar: Tydligen demonstrerade tusentals Toronto-bor utanför Fords kontor igår - de skrev meddelanden på trottoaren i krita att han borde avgå. Alltså... jag tvivlar på att mannen kan läsa, så det känns lite bortkastat!
Ida

2013-11-07 @ 15:17:49
Postat av: Anonym

Hahahahahahaha....väry fantastico!

2013-11-07 @ 15:18:07
Postat av: Ann

Fanns tom en notis om honom i Aftonbladet idag

Svar: Det är otroligt pinsamt att mannen kan sitta kvar efter detta, jag önskar verkligen att de ser över borgmästarsystemet och genomför en rad förändringar så att vi slipper mer skandaler.
Ida

2013-11-07 @ 16:09:21
Postat av: Jo

"Crackstituent" hahaha! Älskar Jon Stewart =) Men skämt och sido, det är ju helt galet! Jag har liksom inte riktigt ord att beskriva precis hur absurt jag tycker att det här är.

Svar: Nej men eller hur, det är helt mind blowing! Det är som ett dåligt skämt man inte riktigt vill skratta åt men bara måste. Såpan rullar vidare med Rob Ford vid rodret, det är ett som är säkert!
Ida

2013-11-11 @ 22:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0