Ibland önskar jag att jag var mindre ärlig...

Du vet att det är fredag när... alla på Pauls jobb skickar runt små filmsnuttar & bilder med sånt de tycker är tokigt. De som Paul tycker är allra tokigast skickar han sedan vidare till mig. Idag kom den här lilla giffen in. Paul bara "Har du någonsin sett något så tokroligt! Hoppande kaniner?!". Här hade det ju varit läge att skratta med & låtsas om att kaninhoppning inte var ett svenskt påfund, men så långt tänkte inte jag. Nej nej... Istället förklarade jag att det är en rätt populär sport i sverige, att den introducerades på 70-talet & att vi till & med har ett riksförbund för sagda gren. Gissa om Paul & Pauls hela kontor dog av skratt - mindre genomtänkt drag där Ida. För en gångs skull känner jag dessutom som om jag inte kan kontra, mig veterligen ägnar sig kanadensarna nämligen inte åt bäverkrocket. Men det är klart... det kan ju vara för att de är så stenade på crack att de inte riktigt har den fantasin som krävs för att komma på något så genialiskt!

Kommentarer
Postat av: Alex

haha såg den på imgur här om dagen och förstod inte de roliga alls. Visste inte att andra tyckta kanin hoppning var något hel tokigt. kommer ihåg en sommar när sommarlovmorgon hade kaninhoppningstävling varje dag :)

Svar: Exakt! Det var inte ett dugg konstigt tyckte jag, så jag försökte förklara att det var en rätt stor sport i Sverige & möttes av totalt skrattsammanbrott på Pauls kontor... Man tycker ju annars att de skulle ha tagit kaninhoppningen till sig - de är ju fortfarande en brittisk koloni & i england är kaninhoppning rätt stort!
Ida

2013-11-09 @ 12:38:04
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0