Pinsamt

Jag vet inte om det här är nyheter som nått hem till Sverige, men här i Toronto skäms alla ögonen ur sig över vår borgmästare - Rob Ford. Ända sedan han vann borgmästarvalet har Toronto skakats av smärre katastrof efter smärre katastrof. Det har ljugits & hittats på budgetsiffor ur tomma intet, det har varit anklagelser om jäv & utnyttjande av offentlig person & nu senast följer vi med intresse den brännheta frågan om herr Ford är beroende av crack cocaine. Jag förstår ju om ni sätter kaffet i halsen där hemma i Sverige, där man typ blir petad från alla politiska poster om det uppdagas att man gått mot röd gubbe, men så här ligger det alltså till. HELT OTROLIGT. Jag kan inte för mitt liv begripa att den här människan sitter kvar, det är bortom pinsamt & sänder så vansinnigt dåliga signaler. Tänk er själva om det hade uppdagats att Fredrik R gillar att... tja, gå på amfetamin under semestern & sedan ändå suttit kvar. Eller om det läckt en video med Stefan Löfven när han kör över små kaninungar med gräsklipparen samtidigt som han skrattar rått & partiet bara "Ja det är ju inte något vi uppmuntrar till, men Stefan har gjort många andra saker som är bra så vi tänker att det ändå väger lite tyngre!"
 
Hur herr Ford sköter sitt jobb när han inte röker på tillsammans med personer som sedan blir skjutna till döds? Med mycket inlevelse skulle jag vilja säga!
 

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Huvva...jamen herregud, förstasidestoff till och med på Aftonbladet.se:) ...och då sa jag till Rick att han kanske borde spela hockey någon annanstans;)

Svar: Nej så pinsamt - det är i tidningarna i sverige också?! Gud... hur den människan kunde bli vald i första läget är ju helt otroligt, men sen att han sitter kvar efter alla dess skandaler. Jag kan bara inte förstå det! Allra värst är väl kanske att han dessutom har lämnat in sin kanditatur till nästa val, så har vi otur blir det 4 år till med Ford!
Ida

2013-11-04 @ 13:07:50
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahaha....hangaround till Berlusconi kanske...he he he he....

Svar: Alltså, vi MÅSTE ju bara flytta härifrån. Jag får sätta på blåslampan åt Paul. :)
Ida

2013-11-04 @ 19:30:02
URL: http://www.malvaktsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0