Rob Fords senaste groda...

Rob Ford är ju bara helt fantastisk, följetången tar aldrig slut! Det är som att titta på Glamour fast utan de vackra skådespelarna! Nere i staterna har de SÅ roligt åt oss & det kan jag verkligen förstå - för det är helt skrattretande att den här sagan bara rullar vidare. Idag kläckte han ur sig en groda som fick hela staden att kollektivt dra efter andan... Alltså, tänk er om den översättningen kommit ur en svensk politikers mun. Nationen hade dött av chock. Här verkar tongången mer vara att "men det är ju sånt han gör & hur länge ska vi orka uppmärksamma den här typen av beteende". Mitt svar på den, så länge det behövs. Bara för att något är jobbigt, obehagligt eller tjatigt så betyder ju inte det att man ska igorera det hela! Bortsett om man nu råkat vara  Rob Fords fru... För tror man på det här med "tills döden skiljer er åt" & råkar vara gift med den här mannen så är det nog bäst att utveckla en väldigt selektiv hörsel.

Kommentarer
Postat av: Målvaktsmamman

Hahahahahaha....jag dööör....hhahahahaha och överst på Aftonbladets nätupplaga idag! Så fredagens första tanke gick idag till -Ida!

Kram.....fniss....

Svar: Suck... Att man ska behöva bli förknippad med den mannen nu bara för att man råkar bo i samma stad. Plågsamt var ordet! Fast lite spännande, det går ju inte att förneka att man vaknar upp nu för tiden & bara "men vad ska han hitta på idag?!". Kram!
Ida

2013-11-15 @ 10:24:27
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag håller målvaktsmamman att när såg rob fords namn på Aftonbladets nyhetssida så gick tankarna till dig <3

Jisses vad han ställer till det för sig!! :/

Svar: Den kopplingen gör ju nästan att jag känner mig frestad att sluta blogga om honom, fast bara nästan! :) & eller hur, när man tror att graven inte kan bli djupare plockar karln fram en spade & gräver lite till!
Ida

2013-11-15 @ 11:16:31
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Trillingnöten

Han livar verkligen upp alltså! hahaha Jag hoppas de tar upp detta på Saturday Night Live!!

Svar: När vi var & såg The Debaters spelas in så sa värden för programmet att det ALDRIG har varit så tacksamt att vara komiker i Kanada som vad det är nu. Känns som om det kan appliceras utanför landets gränser också, Rob Ford är verkligen en oändlig källa till nya vansinnigheter! I fall att de tog upp det får du gärna skicka länken till klippet!
Ida

2013-11-15 @ 13:58:49
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag förstår verkligen inte att han är så här korkad? Hur kan han inte fatta att han bara gör mer och mer bort sig och att han har noll och inget förtroende?

Svar: Nej men det måste ju vara något fundamentalt fel med honom, i annat fall kliver man ju av sin officiella roll & bosätter sig i källaren de närmsta 30 åren. Eller bantar... då hade folk ju inte heller känt igen honom.
Ida

2013-11-15 @ 15:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0