This years pumpkins!

Jag har varit tvungen att jobba lite de senaste dagarna, men inget får inkräkta på den årliga pumpakarvningen, så det var enda undantaget från allt statistik-slit. Eftersom alla i huset måste få var sin pumpa karvade jag de två mindre pumporna till kattpumpor medan Paul gav sig på de större exemplaren... Som jag innerligt hoppas inte föreställer oss. Jag kan ju vara lite bitsk ibland, men så här pass?
Alternativ nummer två är ju inte heller så smickrande...
Då tycker jag att Mammut ska vara mer nöjd med sin pumpa.
Fast allra nöjdast borde Digby vara! Sötaste pumpan helt klart, vilket är rätt passande eftersom han är det sötaste jag vet på denna jord.
Happ - det här var alltså årets uppställning. Fick kommentarer både från barnen som kom förbi samt deras föräldrar, så kul att det uppskattas när man lägger ner lite mer möda på pumporna än det traditionella upplägget.
 
Barnen då... Herregud så söta de var. Måste bara älska traditioner som involverar att en 1.5 åring utklädd till zebra står på ens trapp & typ håller på att dö av upphetsning. Inte över godiset, men för att det hela är så annorlunda & spännande! Sötchock nummer två, en lika gammal groda som försökte men inte riktigt klarade av att säga "Trick or treat!"
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0