Ute & cyklar...

Fick två teman till dagens cupcakes, båda lika svårjobbade. Cyklar & fantasybrädrollspel... Kom & hjälp liksom. Cyklar kan vara den mest plågsamma uppfinning som finns i form av detaljrikedom - så att hålla på att tillverka ekrar & kedjeskydd kändes så där frestande - så jag fuskade ihop någon slags antik variant. Fast det ser lite ut som en trehjuling - det får jag ju erkänna. Oh well, det får de leva med på Pauls jobb!
När det kom till brädspelen var jag lost, medan Paul gick igång helt & bara "Får jag göra specialtärningar?!". Säger inte nej till köksrelaterad hjälp från Paul, så han försågs med sin egen laddning fondant medan jag ägnade mig åt cyklarna.
Det här var faktiskt årets sista cupcake-order i fall att inget annat trillar in innan jul. David på Pauls jobb fyller visserligen år i december, men typ dagen efter att jag åkt till Sverige & jag känner att det inte är helt schyst att lämna stackars Paul att ta hand om den helt själv! Planerar dock att överraska dem med ett par riktigt juliga cupcakes precis innan alla tar ledigt för julmys. Spread the joy and so on.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0