Det regnar så...

Jag skulle egentligen ha gjort en hel massa saker idag som involverade längre promenader - men ute vräker det ned så jag håller mig helt fegt inomhus istället. Skulle väl kanske ha ägnat tiden åt att knåpa på något av de projekt som står på "att göra inomhus" listan... men ägnar mig istället år att rita tvättbjörnar så som jag föreställt mig att de sett ut om de tillverkats av Japaner:
Samt bävrar - i något mer korrekt färgsättning. Även om man bara hade behövt byta ut svansen för att de skulle se mer ut som ekorrar än bävrar... ja ja:
Happ... Nämen om jag kankse skulle vara lite vuxen & vika in lite tvätt samt packa sängkläderna inför helgens stugbesök... Känns ju lite så där om Paul kommer hem efter en lång arbetsdag, huset ser ut som om det bombats med missil & jag bara "Men du, sorry, lite upptagen - ritade bävrar".

Kommentarer
Postat av: Alex

älskar tvättbjörnen! Så himla söta

Svar: Oh vad kul, då jobbar jag vidare på dem då. Det här är ju bara ett grovt utkast, så om du har färgönskemål så är det bara att säga till. Satte ett Tt bakom eftersom jag alltid velat rita ett djur-alfabet, men det behöver ju inte du ha om du inte vill det. Ska se om jag kan komma på något annat alternativ nästa vecka.
Ida

2013-10-05 @ 08:07:02
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Alex

Om du vill göra en alfabetstavla skulle jag bli super glad! Har letat efter de utan att ha hittat något vettigt. Så de blir två flugor i en smäll i så fall =D

Svar: Då jobbar jag vidare på det konceptet. :) Hör av dig i fall att det är något speciellt djur du vill se.
Ida

2013-10-05 @ 20:32:55
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0