En arg björn...

Jag har ju tjänstledigt för stunden, vilket är både skönt & lite utmanande. Vad ska man fylla dagarna med liksom? Vi har ju inte TV, så jag kan inte bara sätta på TV-Shop & gå in i dimman. Mammut & Digby är inte heller tillräckligt krävande för att dagarna direkt ska gå i ett... så jag pysslar i princip non-stop. Har blivit galet mycket virkande på sista tiden alltså. Så pass att min arm kändes lite mysko idag, hej carpal tunnel. Var alltså tvungen att fylla dagen på annat sätt & följaktligen åkte pennorna fram. Vad det blev? En arg björn som för stunden lurats till att se livet från den lite ljusare sidan...
& i fall att någon nu bara "Men så fruktansvärt random... nu har nog Ida förlorat det helt". Nja, inte riktigt - den här bilden är liksom del av ett litet större projekt som jag håller på att tåta ihop. Deadline december har jag tänkt mig.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Barnbok månne? :)

Svar: Ja, fast bara på hobby nivå. :)
Ida

2013-10-03 @ 22:36:13
Postat av: Alex

Funderade faktiskt på om jag skulle kunna med att be dig om de här... Men vågar testa efter de här ;) tycker nämligen du är så himla duktig på att rita och jag skulle verkligen behöva något till väggarna i Isabellas rum. Så jag undrar om du skulle kunna tänka dig att rita (måla eller vad du nu känner för) en tavla till mig?

Jag är ute efter något med djur, gärna sådär lite barnsliga "förenklade" djur (dvs inga realistiska/naturtrogna teckningar) i dämpade pasellfärger (behöver inte nödvändigtvis stämma överens med djurets/djurens naturliga färg).

Gärna i A4 eller större

Tror du att du skulle kunna/orka/vilja detta? Betalar såklart så du känner att de är okej för hur mycket tid(och porto osv) och jobb du behöver lägga ner på de!!

Håller tummarna att du har lust, men lova att säga nej om du inte tycker de känns okej!

Svar: Vad roligt, jag gör jättegärna något åt dig! Bara kul, & väldigt smickrande, att du frågar!
Ska se om jag kan påta ihop ett draft under dagen - så kan vi ta det från där. Vet ju tex inte exakt vilka färger du velat ha. Sen undrar jag lite hur du vill att djuren ska visas upp? Finns ju så många olika sätt att göra det på. Tex med siffror, bokstäver eller bara vanliga föremål/natur runtomkring. Men som sagt... jag påtar ihop ett utkast & så kan vi diskutera vad du gillar.
Ida

2013-10-03 @ 23:07:24
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Sandra

Haha, far val komma och underhalla dig en dag!

Svar: Du är jättevälkommen på tisdag om du vill! Så kan vi jobba lite på våra visum-ansökningar först & sen så kan du stanna på middag om du känner för det.
Ida

2013-10-04 @ 03:02:17
Postat av: Målvaktsmamman

Vad roligt Ida, you go girl! Har ni ingen TV?

Svar: Haha! Nej vi har ju inte det, bara en stor datorskärm i vardagsrummet som vi tittar på film på. Men inga TV-kanaler. Har faktiskt mestadels varit TV-lös sedan jag flyttade från mina föräldrar, gillar helt enkelt inte TV så mycket. Känns som jag får mycket mer gjort utan!
Ida

2013-10-04 @ 08:55:04
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Alex

Oh vad glad jag blir!!

Jag har inga direkta krav alls utöver de jag skrev förut. Har tänkt mig färgskalan i hennes rum ungefär som klossarna längstner i detta inlägg
http://swedeoncrete.blogspot.gr/2013/09/traleksaker.html

men du behöver inte alls hålla dig till exakt de! Kör på vad du tycker är fint. Ett djur, massor med små eller vad som. Samma med bakgrunden, gör efter din känsla och stil. Efter vad jag har sett dig göra innan så är jag säker på att de kommer bli jättefint!

Svar: Ok, så mjuka/dämpade pasteller. Någon speciell favorit - blir ju annars väldigt lätt mest rosa eftersom jag är så förtjust i det själv. :)
Kunde du se bilderna som jag la upp tidigare idag - hade något åt det hållet fungerat? Tänker att det kanske hade varit kul att göra något med hennes namn om du inte är helt emot det förslaget.
Ida

2013-10-04 @ 20:23:37
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0