Ethiopian dinner...

Vet ni, vi stannade i stan! Det var så himla skitigt väder idag att vi helt enkelt inte orkade packa bilen med ett halv bohag i ösregnet. Istället passade vi på att köpa ett par refills till de copic-pennor jag använt tills de blivit alldeles torra, köpa på oss svenska disktrasor (kräver en förklaring här känner jag men väntar tills imorgon när jag kan fota) & så avslutade vi med ethiopiskt till middag. Av all etisk mat jag provat på hitintills i mitt liv så ligger sushi på ohotad förstaplats, men ethiopiskt kommer lätt på andra plats. SÅ OTROLIGT GOTT! Det ser ut som geggamoja, man äter det med händerna (precis som ett barn med geggig sand) men det är så där gott att man inte kan sluta! Så vi befinner oss i total matkoma just nu, vågar inte ställa mig på vågen i morgon - men vet ni, once in a while är det värt det!
Nu ska vi kika på ett kanadensiskt TV-program som går ut på att hockeykillar paras ihop med konståkare & så ska de lära sig allt om trippel toe loop, dubbel salchow & så naturligtvis piruetter! Jag som är ett gammalt FANATISKT konståkningsfan (observera nu, fan... inte ex åkare - är en katastrof på isen, både idag & back in the fat days) är närmast lyrisk över den här kombinationen!
 

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Etiopisk mat är så gott! Har varit på en restaurang här flera gånger...supergott!

Svar: Helt otroligt gott! Var lite tveksam innan jag provade första gången, kändes så konstigt att äta med händerna - men man vänjer sig & det känns helt naturligt nu. Vi brukar köra veg/kött kombo när vi äter ute, men vegetariskt när vi tar med oss maten hem. Älskar deras spenatröror!
Ida

2013-10-20 @ 16:13:06
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0