Heldag på stan!

Jag brukar inte åka in till down town så där jätteofta, men idag blev det en heldag. Först för en liten blind date vid lunch - faktiskt en av er som läser bloggen. Så himla kul, fast man får ju akta sig liite för att inte låta som en papegoja & återberätta hela den gångna veckan! Efter avslutad lunch knallade jag runt i hippiekvarteren ett par varv tills jag hittade äkta japanskt grönt te:
Nu ska här bakas knallgröna cupcakes! Efter mitt inköp slog jag mig ner på en parkbänk & läste i 2 timmar. Så himla skönt att bara sitta ute i solen & värmen fastän det är 1a oktober idag. Kunde man ju INTE hemma i Sverige, klart plus med att bo lite längre söderut! Slutligen blev det Starbucksbesök & långsam promenad ner till Pauls kontor för hemfärd. Det här möttes vi av när vi svängde in på uppfarten:
Jättestora bedjande Digby ögon plus små pip som jag ,& mitt ytters ömma kattmammehjärta, tolkade som gråt över den oändliga tidsrymd som spenderats utan människosällskap.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack for idag, himla trevligt! Jag dor.. Sa sot Digby ar!!
Kram

Svar: Du får komma & hälsa på honom! Vi är ju borta på helgerna så länge det är nog varmt att vara uppe i stugan, men kanske att du velat komma på middag en tisdag/onsdag? Hade tyckt att det varit jättekul att få prova på lite veganrecept & så får vi prata lite mer svenska så att Paul förhoppningsvis snappar upp något!
Ida

2013-10-02 @ 05:22:39
Postat av: Sandra

Garna! :)

2013-10-04 @ 03:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0