Not on top of the cupcakes...

Vanligtvis när jag har en cupcake order så börjar med preppen redan kvällen innan, så där vid åttasnåret eller så. Igår gick det inte helt som det brukar, för vid halv nio på kvällen kom Annabelle & Ximena förbi på lite kvällsfika. Det hela blev till en helkväll med pumpakakor, melon, goda ostar & till & med lite bubbel! Så cupcake-verkstaden drog inte igång förrän vid midnatt. Resultatet blev väl därefter, men jag kastade in lite bonus cupcakes så jag tänker att det väger upp. Plus, jag hade inget bra tema - killen gillade väldigt vagt "basket". Inget speciellt team eller så... bara basket.
Eftersom jag valde att göra en bas med pumpa-puré i tillverkade jag även ett par versioner med lite mer höstigt tema, toppade med kanel & kardemummasocker.
Även om det alltid är skönt att vakna upp en cupcake-morgon & känna sig 100% förberedd på hur dekoren ska se ut var det helt klart värt att för en gångs skull vara lite mer oorganiserad. För vet ni - de kom med alla våra bröllopsbilder! Ximena har tidigare jobbat som fotograf & har lagt ner så mycket tid på att fixa till alla bilder i photoshop. Jättejobb & jag är så otroligt glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0