Att säga tack...

När man har gift sig så blir det ju lätt en liten lista med folk man vill tacka efteråt - antingen för att de kom, för en gåva eller för att de tog sig tiden att skriva ett fint kort! I vårt fall kände jag mig väldigt kluven till det hela, för som jag skrivit tidigare, tackkort här är inte riktigt samma som tackkort hemma i Sverige. Jag växte ju upp med väldigt standardiserade kort & känner väl att de är helt OK för mig, men eftersom de närmast ses som en förolämpning här så var det alternativet ute. Speciellt som vi inte heller hade någon bröllopsfotograf som kunde sätta ihop ett litet kort-kit till oss! Moi var alltså tvungen att klura ut ett annat alternativ. Efter lite funderande kom jag på en lösning som både Paul & jag kände oss väldigt nöjda med. Vykort! Så jag ritade helt enkelt en design, med element vi haft med under bröllopet så att det skulle kännas som en röd tråd, & så skickade vi iväg det till en tryckfirma. En vecka senare damp det ner en liten kartong med dessa:
Baksidan av korten var liiite lättare att få till än framsidan, speciellt som vi gjorde så att delar av trycket blev plastat & upphöjt (syns lite dåligt, men texten, blommorna & bården hade den effekten):
Sen hade vi att göra varje kväll under bröllopsresan! Vi plockade helt enkelt med oss en bunt kort varje kväll när vi gick iväg för middag & medan vi väntade på maten satt vi & skrev kort & drack vin - väldigt mysigt! Så inget jättetraditionellt tackkort kanske, men något som vi lagt ner lite tid & energi på & som vi definitivt handskrev! Ingen lynchning från nordamerikanska bekanta på den fronten alltså, pust vilken lättnad!

Kommentarer
Postat av: Jo

Det var jättefint, verkligen uppskattat! =)

Svar: Tack! Så glad för att du gillade kortet - kände mig ju lite nördig som släpat med kort hela vägen till Frankrike när jag såg alla vackra vykort där. Fast samtidigt så kände jag att dessa var snäppet mer personliga eftersom jag faktiskt gjort dem.
Ida

2013-09-12 @ 22:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0