Det bästa mor hade satte hon på bordet...

Igår var det förresten en stor dag i vårt hem - för igår var det 1 år sedan vi hämtade hem Digby! Jag kan liksom inte förstå att det redan gått ett helt år sen lilla ulltotten kom in i vårt liv. Det har gått så snabbt samtidigt som det känns som en evighet, Digby är ju en självklar del av vår familj & jag kan liksom inte tänka mig ett liv utan honom.
Faktum är att Digby var det allra jobbigaste när jag fortfarande trodde att jag skulle stanna i Sverige ett par månader efter bröllopet. Att Paul skulle glömma bort mig var liksom ingen risk & Mammut är så kär i Paul att han lätt klarat sig utan mig. Men Digbybo?! Neeeej... tanken på att vara ifrån honom gjorde faktiskt fysiskt ont. Jag vet att det är en katt vi pratar om här... men han är ju min lilla baby & då kan jag inte vara ifrån honom. Det säger liksom sig själv. Så fastän jag varit hemma lite mer än en månad nu blir jag ändå helt lycklig varje gång jag tittar in i de där blå ögonen - för att jag faktiskt har fått spendera varje dag tillsammans med honom & inte befunnit mig ett världshav bort!

Kommentarer
Postat av: Tyra

Känner så igen mig! Hade aldrig flyttat om jag var tvungen att lämna min hund!

Svar: Jag var tvungen att lämna min katt Totte hos mina föräldrar när jag flyttade till Toronto från Lund. Fruktansvärt - något jag verkligen aldrig vill göra om. Nu hade jag ju bara planerat att vara i Sverige ett tag den här gången, men bara ett par månader kändes sjukt jobbigt. Man vet ju aldrig... de kan ju glömma bort en & det hade känts helt hjärtskärande!
Ida

2013-09-18 @ 20:14:17
URL: http://tyralofqvist.blogg.se
Postat av: fellforbooks.blogg.se

Så söt katt! Jag skulle aldrig kunna lämna mina husdjur.

Svar: Tack! Det tycker jag med, men jag är totalt opartisk i den här frågan!
I det här fallet hade jag tänkt stanna ett tag längre i Sverige med min familj medan min man åkte tillbaka hit till Kanada. Jag ser dem ju så sällan & saknar dem med & jag vet att katterna klarar sig hur bra som helst tillsammans med min man - bara det att jag inte riktigt fixade att vara ifrån dem.
Ida

2013-09-18 @ 20:33:30
URL: http://fellforbooks.blogg.se/
Postat av: essy

gud så fin katt! är det en ragdoll? kram

Svar: Tack! :) Nej det är en birma - vi har två stycken. En lite äldre på 4 år som heter Mammut & så lilla Digby på lite drygt ett år då.
Ida

2013-09-18 @ 21:52:15
URL: http://eannie.se
Postat av: Åsa

Det är helt underbart att få följa de små missarna! Hade du inte kunnat teckna serier baserat på deras upptåg?

Svar: Åh jag hade så gärna gjort något sånt, men dessvärre räcker inte mina konstnärliga talanger riktigt så långt. Tycker att det är så svårt att teckna kattdjur bra. Men jag kanske kan ha med dem lite mer på bloggen - för fotogeniska är de ju!
Hur går det mig dig annars, det börjar närma sig nu! Håller tummarna för att du mår bra!
Ida

2013-09-19 @ 07:01:35
Postat av: Linnéa Alpsten

Åh så söt! :D

Svar: Tack! Själv tycker jag att han är ungefär lika rolig som vad han är söt! Är rent löjligt kär i min lilla katt. :)
Ida

2013-09-19 @ 11:38:14
URL: http://linneaalpsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0