Minifirande!

Eftersom vi firar en HEL MÅNAD som gifta var vi ju tvungna att fira lite, såna här högtidsstunder kan inte gå omärkt förbi i vårt hushåll! Så vi startade på bästa möjliga vis, med sushimiddag, & sen tog vi bilen & rattade ner till bion igen. Halvprisbio på tisdagar ni vet, så vi såg We´re the Millers för 40 kronor biljetten - perfekt!
 
Nu är det här kanske inte filmen jag direkt tagit med en äldre släkting & sett, men åh vad rolig den var stundtals! Länge sedan jag skrattat så mycket i en biosalong. Inte så att jag grät, SÅ bra var den inte, men kontinuerligt. Det var alltså inte en sån där film som man tror ska vara rolig bara för att inse att det finns 2 minuter underhållning i hela rullen & de två minuterna har man redan sett som previews. Kanske det allra bästa var att alla roller var så underhållande, till & med små & helt obetydliga biroller. Så man visste liksom aldrig vad som skulle komma! Paul ger filmen 7.5 husbilar & jag ger den 7.8 för att jag just nu verkar vara helt okaraktäristiskt generös med mina filmpoäng. Live the wedding bubble!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag vill också ha billig bio =(

Svar: Du får komma hit & hälsa på - så kan vi gå på billig bio hur mycket du vill, vi kan hålla på en hel tisdag i sträck om du vill!
Ida

2013-09-04 @ 12:47:48
Postat av: Jo

Ooooh! Bra idé! Fast om man tänker efter så kan ju det ses som väldigt dyr bio... Tur att vi inte tänker så =)
Btw, tänkte bara höra om du kommer att komma tillbaka till Sverige inom snar framtid eller om du struntar i det? Verkar som att det funkar ändå =)

Svar: Nej SÅ tänker vi inte! Nej nej!
Ingen biljett bokad, jag känner inte för att vara i Sverige just nu så jag stannar här för stunden... KRAM!
Ida

2013-09-04 @ 23:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0