My nameday weekend...

Vi körde ut till stugan i lördags för att fira min namnsdag, har man namnsdag får man nämligen önska önska runt i ring & då var det en självklarhet med stugtripp för mig. Vi gjorde inte så jättemycket, njöt mest av det otroligt fina höstvädret & tjoade glatt över att ännu en av våra liljor tappert producerat en blomma (vi planterade fem i våras, det här var den andra som orkade hosta ur sig annat än gröna blad):Ja & så sågade Paul ner lite träd medan jag drog igång en gigantisk bonfire. Inne i huset skrapade vi golvlim uppblandat med 40 år gammal heltäckningsmatta... vi behöver inte gå in på det något mer för det var INTE så roligt. Vad som var roligare var att jag tog hem mitt livs björnbärspott:
Jag som älskar björnbär på ett litet småmaniskt vis blev något helt vansinnigt överlycklig när jag hittade den här bjässen bland alla normala björnbär. Det var nästan som om det kändes lite helgerån att äta upp den - fast det gjorde jag ju i alla fall, björnbär får icke förspillas!

Kommentarer
Postat av: Jo

Jo jag kommer ju ihåg då Johannes var tvungen att TVÄRnita för att du skulle ut och plocka björnbär på nån exkursion =)

Svar: Björnbär & katter var det vad som gällde då & um... ja den trenden håller väl i sig!
Ida

2013-09-16 @ 20:34:50
Postat av: Jo

Jättefin lilja =)

Svar: Tack tack! Vi satsar på kvalité eftersom det inte blev så mycket av det hela - men det som kom var fint!
Ida

2013-09-16 @ 20:35:12
Postat av: Camilla

Liljor är fina blommor.

Men det var en bjässe till björnbär. Du och min lilla Alice är lika tokiga i björnbär.

Svar: Helt otroligt stort & så gott. Björnbär kan mycket väl vara mitt absoluta favoritbär om man bara får tag på såna som är riktigt bra. Ibland är de dock alldeles för sura & smaklösa, stor besvikelse när det blir så!
Ida

2013-09-16 @ 22:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0