Rocking the Junction!

Vet ni... vi skippade stugan den här helgen. Det regnade & var jävligt ute & vi bangade helt enkelt. Så istället blev det en "köra runt i Toronto" dag. Har nog inte haft en sån helg sen vi upptäckte stugan 2011, så det kändes så himla nostalgitripp. Plus att jag fick ett par nya Copic pennor & en hel laddning garn - kan inte klaga på resor som innehåller de komponenterna! Åkte också ut en vända till Pauls ex mammas ålderdomshem. Mrs Bowkun är närmare 90 år gammal & saknar sin katt som hon inte kunde ta med sig till hemmet. Så vi packade helt enkelt in Mammut & Digby i bilen & körde dit med en laddning kakor. Stor hit & hjälp vad det värmde i hjärtat att se hur glad hon var över att ha Mammut petandes på hennes permanentade lockar & Digby gnagandes på hennes stickor. Efter det blev det sushimiddag & sedan drog vi till ett område i stan (typ 10 min bort) som kallas för "The junction". Hela det området var nämligen vigt för en musikfestival den här helgen & Annabelle spelade på en av gatuscenerna. Jättedåligt bild... men där är hon i alla fall & sätter upp inför showen.
& vet ni, det här var första gången jag varit på en festival & fått en låt tillägnad mig! Eller oss, Annabelle spelade nämligen en låt speciellt för Paul & mig & det faktum att vi är nygifta. Så himla fint, blev helt lipig & varm i själen fastän det var 8 grader ute & allmänt svinkallt. Vi avslutade kvällen med vin & antipasto & stugprat på en lokal restaurang & det kändes faktiskt helt himla jätteokej att inte spendera en helg med att renovera i stugan! 

Kommentarer
Postat av: Jo

Gud vad roligt! Vad var det för låt?

Svar: Resilience från albumet med samma namn. Hon pekade ut oss i publiken & sen jublade hela gatan. Så himla fint, blev helt tårögd! :)
Ida

2013-09-22 @ 11:58:53
Postat av: Alex

så gulligt av er! hoppas någon kommer och hälsar på mig med katter och kakor när jag är gammal!

Svar: Det är jag säker på att någon gör! Du har ju dessutom Isabella att luta dig tillbaka lite mot när du blir gammal, bara se till att drilla henne i köket så att hon kan alla dina favoritkakrecept! :)
Det kändes faktiskt himla bra i själen när vi gick därifrån & lämnade henne med ett jättestort leende på läpparna. En sån liten sak gjorde liksom verkligen hela hennes dag.
Ida

2013-09-23 @ 19:56:29
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0