Stickandet börjar ta sig!

Jag stickar vidare på mitt lilla projekt & det börjar ta sig banne mig! Det här är avigsidan...
& på framsidan (längst bak på bilden) ser det ut så här - lite småvalkigt, men så ska det vara!
Alltså, det syns väl kanske så där - men tanken är att det ska bli en liten babytröja. Innan någon skriver "Grattis" i kommentarerna så kan jag informera att den inte är till "mig" utan till en vän till mig. Anledningen till att det blev en babytröja var helt enkelt att jag knatade över till Isabel & bad henne lära mig sticka (hon är världens bästa lärare som lär typ alla på gatan allt om handarbete) & konversationen där gick så här:
 
Isabel - Are you pregnant?
Moi - No... eh, why?
Isabel - You've been to honeymoon. So no baby... Well, I teach you baby sweater anyway. Either you keep it until you need it or you give it away. We will see...
 
Sydeuropeisk rättframhet - inte det man är så där jättevan hemifrån, men väldigt o-PKigt underhållande! I mean, aldrig att man sagt något sånt hemma - men för henne är det inte ett dugg konstigt att säga saker som "You look a little fat, you have to eat less" eller "You forgot X... Oh, so sad - you so young! Well, not so young, but younger than me!". Man kan liksom inte annat än att skratta!
 
Parentes... tillbaka till stickprojektet. Nu är tanken att jag ska sticka klart det andra framstycket & sen ska vi lägga till en liten huva om jag förstått det rätt. Räcker garnet så blir det armar också. Känner mig så stolt över att jag faktiskt har lärt mig sticka, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle klara av - har alltid tyckt att det sett så komplicerat ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0