Kram på er!

Förinställt inlägg här, vi är ute i stugan nu - förhoppningsvis läggandes golv & drickandes Rekorderlig Cider! Men jag vill bara skicka iväg ett litet tack till alla er som tagit er tid att skriva små hälsningar i kommentarerna på sista tiden (& även till er andra som tar er tiden att läsa)! Det har hänt så mycket i mitt liv den här sommaren & ni har varit så fina, roliga, stöttande, kloka & peppande genom allt. Lite som jag skrev i föregående inlägg, riktiga vänner fastän jag aldrig träffat er på riktigt. Tack för att ni finns! 
& KRAM!

Kommentarer
Postat av: Jo

Puss på dig! (räknar in mig själv även om vi träffats ;))

Svar: En eller två gånger har vi ju sets ja... :) Hur var NY förresten? Har helt glömt att fråga, sorry! Puss!
Ida

2013-09-09 @ 23:41:52
Postat av: Jo

Jo det var jättekul! Såg ALLT känns det som =) Fast vi missade Ellis Island vilket var typ det enda som pappa uttryckligen sagt att han ville se... Det var stängt pga av att det blivit så förstört under Sandy så det kommer vara stängt i ett år. Super trist. Men annars var det bra =)

Svar: Nej vad synd att han inte fick se det! Hoppas att han inte blev alltför besviken!
Ni var där en vecka eller hur? Då känns det som om man hinner se rätt mycket om man ligger i! Vi var bara där 3 dagar när vi bilade ner & även om vi såg mkt vi med under våra heldagar till fots så kändes det inte alls som om vi ville lämna & åka tillbaka. Så mycket mer som man ville spana in!
Ida

2013-09-10 @ 08:46:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0