Blodvite & tåknäck...

Paul är väldigt... ska vi säga otursförföljd i hemmet, han gör sig illa på en sån där skala som jag inte riktigt kan relatera till. Jag har väl kanske använt fem plåster sedan vi flyttade in i huset, medan mannen blöder närmast konstant. Igår slog oturen till igen - vi satt i soffan, fridfullt tittandes på "Once Upon A Time". Precis i slutet på avsnittet avfyrades en pistol rätt oväntat, så där så att jag hoppade till i soffan men ännu räddare än jag blev Mammut. Dessvärre sov han på Pauls mage just när detta hände, vilket resulterade i att han grävde in alla fyra tassar i Pauls hull & drog iväg. Gigantiska klösmärken över Pauls bröst & mage. Paul upp ur soffan, skrikandes (vilket ju är förståeligt), fast så tar han inte soffsvängen alldeles rakt utan lilltån fastnar på vägen & liksom knäcker till. Grannarna måste ju ha trott att han höll på att dö & jag... jag blev så där nervöst orolig över att jag inte kunde göra något att jag började fnittra helt hejdlöst. Kände mig rätt dålig fru i just det läget...

Kommentarer
Postat av: Alex

haha stackars paul!

Svar: Tyckte så synd om honom samtidigt som jag inte kunde annat än att småskratta. Det var liksom sån Kalle Anka varning över det hela där han hoppade runt med sin onda tå!
Ida

2014-04-04 @ 22:45:11
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag lider med honom, slog själv i tån så det knaka samt fick världens blåmärke. Samma vecka som vår flytt, hade grava problem att gå efter. Men samtidigt så kan man inte låta bli att dra på smilbanden när någon annan gör illa sig.
De säger väl att den enda sanna glädjen är skadeglädjen ;)

Hoppas P's tå mår bättre nu!
Kram

Svar: Ajajaj. Det gör ju SÅ ont fastän det är en så liten del man slår i! Pauls tå är väl i det stora hela återställd, fast då & då verkar det som om det hugger till lite & så haltar han mitt i steget, så det var en rejäl smäll!
Ida

2014-04-09 @ 19:44:59
URL: http://fruek.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0