Nagelfix & episkt bröllopshinder...

Megha & jag möttes upp för lite vardagslyx, nagelfix. Det var så himla sött, för vi gick till samma ställe som farmor & jag gick till när hon var här & så fort de fick syn på mig ropade alla på salongen "Ah! Idah - how's grandma? Grandma come today?". Så farmor, du hör - Kanada saknar dig! Mesade som vanligt runt bland färgerna innan jag körde på en rätt neutral gråbeigesilvrig variant.
Nöjd. Såg också till att få ögonbrynen vaxade, så nu inbillar jag mig att mitt ansikte ser "lite öppnare ut". Färdigpimpade drog Megha & jag till Starbucks för att prata lite viktigheter, hennes kusin ska nämligen gifta sig snart & JISSES vad drama. Hennes blivande mans familj tror nämligen stenhårt på horoskop & efter att hans mamma lagt Meghas kusins horoskop bröt hela helvetet ut. Visar sig nämligen att hon är född under en otursbringande konstellation, så i fall att de gifter sig kommer antingen brudgummen eller hans far att dö. Så nu vill hela hans familj, utom han då, att de ska ställa in. Eller vill & vill, de KRÄVER. Herregud liksom... vet inte hur det går att ta sig ut ur en sån situation? Går ju inte att bara förklara att de är vansinniga & att de ska sluta tro på gammal indisk vidskepelse, för för dem är det här ju på riktigt. Sen kan jag inte låta bli att undra lite på vilken tidsskala de tror att det här kommer att slå in: 6 månader, 5 år, 62 år? För om det senare är fallet kan jag ju tycka att de kanske inte behöver hetsa upp sig så där alldeles medan jag väl har mer förståelse för det hela om de arbetar på kvartalsbasis.

Kommentarer
Postat av: Alex

hahaha herregud de var bland de galnaste jag har hört. Himla svårt att ta sig ur.. och långt ifrån skojigt för alla inblandade. Säkerligen jobbigt för hans familj också som faktiskt tror på att någon av dom skall gå och dö. Och tänk när dom gifter sig om någon faktiskt dör på riktigt! Då kommer väl hon bli beskylld för de för all framtid. oj oj

Svar: Alltså jag bara satt & GAPADE när Megha berättade, för det är så vansinnigt! Min spontana reaktion blir sedan att skratta, för det låter ju som en fars, men tänk så hemskt om man faktiskt befunnit sig i den situationen! Med hysterisk svärmor som ringer från Indien & bara skriker åt en att man är ett dåligt omen & att man inte får gifta sig med hennes son. Vad gör man liksom?! Nu verkar det som om de ska ha ett litet rådhusbröllop istället för det stora bröllop de planerat, antar att de inte vill dra på så stort av rädsla av att hans familj skall försöka sabotera på något sätt. Vi får väl alla hålla tummarna för att ingen går & dör inom en alltför snar tidsrymd, jag har träffat den här tjejen & hon är så himla gullig att jag verkligen önskar henne allt gott & noll drama!
Ida

2014-04-03 @ 10:22:05
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

För bröllop är ju inte tillräckligt stressande ändå...

Svar: Nej men precis, lite extra krydda behövs verkligen & jag tycker att de åtminstone förtjänar plus poäng för att vara kreativa! Första gången jag hört en svärmor/svärdotter relation gå åt skogen pga ett horoskop!
Ida

2014-04-03 @ 10:47:24
Postat av: Trillingnöten

Jisses! HELT galet ju! Fy vad hemskt att både höra och uppleva. De som sett fram emot att gifta sig och som nu får en hel familj emot sig!Har de nån aning om hur de ska göra? Jag kan inte ens sätta mig in i den situationen. Den är så absurd! Stackars paret!

Svar: De kommer att gifta sig borgeligt först, det är väl det enda egentliga steg som jag hört att de ska ta. Måste ju vara så galet svårt att försöka manövrera rätt i en sån här situation - det är ju inte som om hon har gjort något som hon kan be om ursäkt för & så är allt bra igen! Bättre väl att försöka hålla distans & inte öppna upp för bröllopssabotage.
Ida

2014-04-03 @ 17:55:11
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Jo

Det är ju liksom bara sånt man ser i en dålig komedi.

Svar: Eller hur - det känns så far fetched! Det värsta är väl att den stackars bruden verkligen inte kan göra något för att göra saker & ting bättre, födelsedagar är ju liksom inget som går att ändra på bara så där.
Ida

2014-04-05 @ 11:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0