Spring day!

Paul förvandlades till hälsofantast så fort vi vaknade i morse & bara "SOL, UT PÅ TUR!". Jag var väl inte lika på, så där vid sju-snåret på morgonen, men efter lite frukost rattade vi ner till strandpromenaden & knatade runt med alla andra övervintrande Torontobor med desperat D-vitaminbehov. Temperaturen låg för första gången det här året på dubbla siffor, plus 10, så Paul fick värsta feelingen & slog till på mjukglass i strut. Alltså... vad jag inte gett för att ha lite av den mannens inneboende värme-egenskaper! En annan kunde liksom inte ens förmå sig till att ha på sig vårjackan, som fick följa med ner utifall att, utan var tvungen att fortsätta sporta vinterjacka. Den kallare av mina två... men ändå.
Anyway, det var himla fint där nere med runt-tultande gäss, glada hundar & mackakastande familjer. Väl hemma fick katterna komma ut på bron för att bli borstade, de fäller något kopiöst just nu. Fast Mammut bestämde sig som vanligt för att vara stygg katt & stack iväg så att Paul fick jaga honom. Efter det fick de sitta i solrummet istället, fast de såg väl inte direkt ut som om de tyckte att det var det värsta straff vi kunde ha kommit dragandes med.
Om ni undrar lite över snedfördelningen av kuddar här... varför Mammut ligger som prinsen på ärten medan stackars Digby får nöja sig med en fattig kudde... de bråkar mycket lättare med varandra om de ligger på samma höjd & vi behöver liksom inte mer runtflygande hår än vad vi redan har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0