Water at the cottage!

Vi åkte ut till stugan igår, Paul var lite (läs rätt mycket) nervös för att vattenpumpen hade fryst under vintern & ville kolla till den. Tack & lov hade den överlevt, gud så surt annars. Finns ju roligare saker att lägga pengar på än att gräva upp/om stugbrunnen... Förutom vattenstatusen var väl tanken även att vi skulle lägga lite golv & Paul var tokoptimist & bara "& sen kan vi så lite gräsfrön också". Um... den senare planen sprack ju kanske lite pga mängden snö som fortfarande låg kvar. 
Det här är sidan av huset där snön alltid smälter snabbast - så överallt annars var det så där så att vi fick pulsa. Golv fick vi inte heller lagt. Digby var nämligen LYRISK över att vara ute i stugan igen, just eftersom vi har ett helt rum med bara plast på golvet. Fatta hur bra det går att sladda på byggplast! Han var så där själaglad att vi liksom inte kunde med att förstöra för honom genom att täcka hela härligheten med tråkigt trä. Jaja... våra katter äger oss, men de är så söta att det är svårt att inte lindas kring deras små fluffiga tassar!
& på tal om motsatsen till fluffiga tassar, checka vad vi stötte på under färden hem!
En fiskgjuse - som satt & åt på vad jag antar var en fisk. Lite svårt att se, men himla häftigt. Verkligen en av de saker jag gillar med Kanada, att det verkligen finns så mycket natur här! Makan/maken (är ingen expert på att skilja på fiskgjusekön) till just det här exemplaret satt dessutom bara någon meter bort i deras bo på en annan telefonstolpe & höll uppsikt över vägen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0